Μαργκότ Ρόμπι: τι έκανε για τη μητέρα της μόλις άρχισε να κερδίζει χρήματα

Η Μαργκότ Ρόμπι θυμήθηκε τη συγκινητική στιγμή που ξεπλήρωσε τη μητέρα της Σάρι Κέσλερ, που την υποστήριζε ψυχολογικά και οικονομικά όσο προσπαθούσε να τα καταφέρει στο Χόλιγουντ.

Μιλώντας στο CBS Sunday Morning, η σταρ της Barbie, 33 ετών, αποκάλυψε ότι ξόδεψε τα πρώτα της έσοδα από τον κινηματογράφο για να αποπληρώσει το δάνειο του σπιτιού της μητέρας της στο Southport της Αυστραλίας, αξίας 490.000 δολαρίων.

Η Μαργκότ εξήγησε ότι πάντα σκόπευε να δώσει χρήματα στη μητέρα της μόλις τα κατάφερνε στο Χόλιγουντ, καθώς η Σάρι ήταν εκείνη που την είχε στηρίξει οικονομικά στην αρχή της καριέρας της. Αξίζει να σταθούμε και στο γεγονός ότι η μητέρα της μεγάλωσε μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, μετά τον χωρισμό με τον πατέρα τους.

“Είχα σημειώσει ό,τι χρωστούσα στη μητέρα μου. Έπαιρνε χρήματα από το δάνειο του σπιτιού [για να] μου δανείσει χρήματα” θυμάται η Μαργκό. “Ήξερα ότι έπρεπε να το ανταποδώσω” είπε η σταρ. “Και μια μέρα, όταν έβγαλα αρκετά χρήματα, πλήρωσα όλο το δάνειο”, πρόσθεσε.

Το πλήρωσε στα 60α γενέθλια της μητέρας της με την αμοιβή της από τον “Λύκο της Wall Street”, όπου συμπρωταγωνιστούσε δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. “Της είπα “μαμά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς άλλο για το δάνειο. Δεν υπάρχει πια”. Όλοι το ίδιο θα έκαναν στη θέση μου για τη μαμά τους” σημείωσε η Μαργκό.

Η μαμά της είπε μόνο πως “ήταν υπέροχο αυτό που έκανε, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο σχετικά”.

Οι δυο τους έχουν μια πολύ στενή σχέση και μάλιστα η μητέρα της την έχει συνοδεύσει σε πρεμιέρες, αλλά και στα Όσκαρ.

Πηγή: womantoc.gr