Κιμ Κατράλ: Πολλά χαμόγελα για την Σαμάνθα μετά την είδηση ότι θα παίξει στο And Just Like That

Ήταν καλεσμένη του pocast Modern Love, καθώς πρόκειται να παίξει σ΄ένα από τα επεισόδια της εξαιρετικής σειράς.

Με καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα εμφανίστηκε η Κιμ Κατράλ στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον σύντροφό της Ράσελ Τόμας, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2016 και είναι έκτοτε μαζί.

Η ηθοποιός συμμετείχε σε μια ζωντανή ηχογράφηση στα πλαίσια του podcast “Modern Love” στο SVA Theater της Νέας Υόρκης. Το “Modern Love” είναι μια εξαιρετική στήλη των The New York Times στην οποία οι αναγνώστες μοιράζονται ιστορίες αγάπης σε μια μόλις παράγραφο.

Η στήλη σημείωσε τεράστια επιτυχία κι έτσι ορισμένες ιστορίες έχουν μεταφερθεί στη μικρή οθόνη (από το Amazon Prime). Τώρα, η Κιμ Κατράλ θα είναι guest σ΄ένα από τα νέα επεισόδια της σειράς κι έτσι ήταν και προσκεκλημένη του podcast.

Η ζωή της Κατράλ φαίνεται να μπαίνει σε νέα φάση. Ήδη φαίνεται χαρούμενη δίπλα στον Ράσελ Τόμας (που έπαιζε στο How I met your mother). Έχει πει εξάλλου τα καλύτερα για εκείνον: “νιώθω πολύ άνετα δίπλα του. Είναι δυναμίτης και έχει μια πολύ έξυπνη αίσθηση του χιούμορ. Και βέβαια είναι πολύ εύκολο να τον κοιτάς”. Και πρόσθεσε “τον αγαπώ, άξιζε την αναμονή”.

Παράλληλα, επαγγελματικά, έχει επανέλθει δυναμικά καθώς πρόκειται να παίζει σε νέο σίριαλ του Netflix, το Glamorous. Σε αυτό θα υποδύεται την ιδιοκτήτρια μιας επιτυχημένης εταιρίας καλλυντικών, την Μάντολιν Άντισον που θα προσλάβει τους Μάρκο Μέζια, που είναι queer που προσπαθεί να βρει τον εαυτό του.

Κιμ Κατράλ: Πολλά χαμόγελα για την Σαμάνθα μετά την είδηση ότι θα παίξει στο And Just Like That

Τα πράγματα φαίνεται πως πάνε εξαιρετικά για την αγαπημένη μας “Σαμάνθα” που πρόκειται να δούμε έστω και για λίγο στη 2η σεζόν του And Just Like That. Ωστόσο, δεν θα εμφανίζεται με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες (εξάλλου είναι γνωστή η κακή σχέση της με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), αφού η σκηνή γυρίστηκε ξεχωριστά, χωρίς να είναι παρούσες.

Πηγή: womantoc.gr