Κέβιν Κόστνερ: Η σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου

Ο ” Σωματοφύλακας” φωτογραφήθηκε μία μέρα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου αγκαλιά με δύο γυναίκες!

Ο Κέβιν Κόστνερ και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1998, ενώ το 2004 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία παραμυθένια τελετή σε ένα ράντσο στο Άσπεν. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή του το 2018 στο Closer Weekly για την γυναίκα του: “Ξύπνησα και σκέφτηκα: “Θα χάσω μια όμορφη γυναίκα που είναι πρόθυμη να είναι μαζί μου μέχρι την τελευταία μου πνοή επειδή φοβάμαι να πω ναι σε ένα παιδί;”.

Στις 2 Μαϊου, ο εκπρόσωπος του Κέβιν Κόστνερ ανακοίνωσε το διαζύγιο “βόμβα” του αγαπημένου “Σωματοφύλακα” από την επί 18χρονια σύζυγό του: “Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε ότι συνέβησαν κάποια γεγονότα τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να οδηγηθεί σε μια διαδικασία διαζυγίου. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του, της Κριστίν και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή”.

Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι ήρθε σε ρήξη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ηθοποιού όσον αφορά την δραματική σειρά “Yellowstone” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ φαίνεται να έδωσε τελεσίγραφο στον Κέβιν Κόστνερ, να αποχωρήσει σύντομα από την επιτυχημένη σειρά, αλλιώς θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

” Θα έχω 8 μήνες γυρίσματα”, είχε δηλώσει στο Variety ο ηθοποιός και συνέχισε: “Είναι ένα βουνό για μένα. Είμαι τόσο πιεσμένος όσο ποτέ στη ζωή μου όσον αφορά τις ευθύνες και τον αριθμό των αποφάσεων που πρέπει να παίρνω καθημερινά, μεταξύ του να κάνω αυτό που κάνω κάθε μέρα για το “Yellowstone” και της ζωής μου”.

Μία ημέρα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου του, ο Κέβιν Κόστνερ φωτογραφήθηκε αγκαλιά με δύο γυναίκες που γνώρισε σε έξοδό του με το συνεργείο του “Yellowstone”.

Στο αριστερό του χέρι, ο 68χρονος ηθοποιός φορούσε ακόμη την βέρα του γάμου του και χαμογελούσε στον φωτογραφικό φακό γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Πηγή: womantoc.gr