Κάρα Ντελεβίν: “Γνώριζα ότι αν συνέχιζα έτσι είτε θα κατέληγα νεκρή, είτε θα έκανα κάτι πολύ ηλίθιο”

Το διάσημο μοντέλο σχολιάζει για πρώτη φορά την αλλοπρόσαλλη εικόνα της χωρίς παπούτσια και σε κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής της η Κάρα Ντελεβίν βρέθηκε στο στόχαστρο των παπαράτσι, με την δημοσιοποίηση στιγμιοτύπων που την παρουσίαζαν να περπατά εξαθλιωμένη και χωρίς παπούτσια στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Λίγους μήνες αργότερα, το διάσημο μοντέλο παραχωρώντας μια ειλικρινή συνέντευξη σε γυναικείο περιοδικό μόδας, υπερασπίστηκε τον εαυτό της, εξηγώντας πως το εν λόγω ατυχές περιστατικό υπήρξε “καμπανάκι” για την έναρξη της απεξάρτησης της από την χρόνια χρήση ουσιών και φαρμάκων, δηλώνοντας πλέον πως είναι νηφάλια τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η 30χρονη καλλονή, η αλλοπρόσαλλη εικόνα της οφείλονταν στην υπερβολική κούραση και αϋπνία, αφού μόλις είχε επιστρέψει από το φεστιβάλ “Burning Man” της Νεβάδα και δεν “είχε κοιμηθεί καλά τις τελευταίες εκείνες ημέρες”. “Είναι σπαρακτικό, γιατί νόμιζα ότι περνούσα καλά, αλλά κάποια στιγμή, ήμουν σαν “εντάξει, δεν φαίνομαι καλά”. Οπότε κατά κάποιον τρόπο, αυτές οι φωτογραφίες ήταν κάτι για το οποίο πρέπει να είμαι ευγνώμων” δήλωσε μεταξύ άλλων, εξηγώντας πως η χρήση ναρκωτικών ουσιών την έκανε να αισθάνεται “ανίκητη”.

Η σωματική και ψυχική κατάπτωσή της προκαλούσε ανησυχία τόσο στους θαυμαστές της, όσο και στα αγαπημένα της πρόσωπα, κάτι που σύντομα αντιλήφθηκε και αποφάσισε να ακολουθήσει θεραπεία απεξάρτησης στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς. “Δεν ήμουν έτοιμη. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν δεν είσαι μπρούμυτα στο πάτωμα και έτοιμος να ξανασηκωθείς, δεν θα το κάνεις. Σε εκείνο το σημείο, ήμουν πραγματικά έτοιμη. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι αν συνέχιζα να ακολουθώ τον δρόμο που ακολουθούσα, είτε θα κατέληγα νεκρή είτε θα έκανα κάτι πολύ, πολύ ηλίθιο” είπε.

Όσο για την τωρινή ψυχική κατάστασή της, η Ντελεβίν παραδέχτηκε πως αν και αισθάνεται πολύ καλύτερα, γνωρίζει πως είναι αδύνατο να θεραπευτεί πλήρως. “Έχω ακόμα πολλή ενέργεια, αλλά δεν είναι αλλοπρόσαλλη. Είμαι πιο ήρεμη. Δεν πρόκειται ποτέ να διορθωθεί ή να θεραπευτεί πλήρως, αλλά είμαι εντάξει με αυτό, και αυτή είναι η διαφορά” σημείωσε στο τέλος.

Πηγή: womantoc.gr