Η Anna Wintour αναζητά βοηθό και το ποσό που προσφέρει είναι σχεδόν εξαψήφιο

Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα καταφέρει να βρεθεί στο πλευρό της “Σιδηράς Κυρίας” της μόδας;

Η Anna Wintour αναζητά βοηθό δίνοντας “σάρκα και οστά” στην ταινία “Devil Wears Prada”, αλλά και ένα ποσό, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα αυξήσει κατά πολύ τον αριθμό των ενδιαφερόμενων που ιντριγκάρονται με την σκέψη να βρεθούν στο πλευρό της “Σιδηράς Κυρίας” της μόδας.

Η Condé Nast αναζητά βοηθό αρχισυντάκτη της Editor-In-Chief και παγκόσμιας διευθύντριας περιεχομένου της Condé Nast, Anna Wintour, στην οποία φέρεται να βασίζεται ο χαρακτήρας της Miranda Priestly στην ταινία.

Στο “The Devil Wears Prada”, η σκληρή εξωτερική εμφάνιση και οι σκληρές λεπτές αποχρώσεις της Priestly αναδεικνύονται μέσα από τη σχέση της με την βοηθό της Andy, η οποία τελικά φεύγει από μια δουλειά που σίγουρα δεν είναι για λιπόψυχους.

Ένα εκατομμύριο κορίτσια θα σκότωναν για αυτή τη δουλειά“, λέει ευθέως ένας χαρακτήρας στην ταινία – και τώρα ένα εκατομμύριο άνθρωποι μπορεί πραγματικά να προσπαθήσουν. Η θέση θα πληρώνει έως και 80.000 δολάρια ανάλογα με την εμπειρία του υποψηφίου και περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές αρμοδιότητες, από διοικητικά καθήκοντα όπως η διαχείριση τηλεφωνημάτων και emails μέχρι πιο πρακτική βοήθεια στο περιεχόμενο, όπως ο συντονισμός παρουσιάσεων και η συμβολή σε πρωτοβουλίες παραγωγής.

“Ο ιδανικός υποψήφιος θα είναι εξαιρετικά οργανωμένος, αποτελεσματικός, συνεπής στα deadlines και ικανός να εκτελεί πολλαπλές εργασίες και να θέτει προτεραιότητες σε ένα ταχέως εξελισσόμενο, μηχανογραφημένο περιβάλλον ψηφιακών μέσων”, αναφέρεται στην αγγελία. 

Πρόκειται για μια τεράστια ευκαιρία για έναν φιλόδοξο, επιχειρηματικά καταρτισμένο επαγγελματία που είναι παθιασμένος με τον πολιτισμό, τη μόδα, τα ψηφιακά μέσα και το περιεχόμενο“.

Ο ιδανικός υποψήφιος της Vogue είναι κάποιος με “can-do attitude που εξισορροπείται από ταπεινότητα”, ο οποίος πρέπει να έχει προπτυχιακό πτυχίο κολεγίου και εμπειρία ενός έως δύο ετών σε ρόλο βοηθού στον κλάδο.

Πηγή: madamefigaro.gr