Η Σάρον Στόουν προειδοποιεί όλες τις γυναίκες μετά από “λανθασμένη” διάγνωση που την οδήγησε στο χειρουργείο

Η χολιγουντιανή σταρ ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης 6 με 8 εβδομάδες.

Με μια ακραία και επίπονη ταλαιπωρία βρέθηκε αντιμέτωπη πρόσφατα η Σάρον Στόουν εξαιτίας ενός φαινομενικά σοβαρού προβλήματος υγείας. Η χολιγουντιανή σταρ, όντας ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανακοίνωσε στους εκατομμύρια ακολούθους της ότι θα παραμείνει μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις της για τουλάχιστον 6 εβδομάδες καθώς απαιτείται περίοδος ανάρρωσης έπειτα από μια χειρουργική επέμβαση στην οποία αδίκως υπεβλήθη. Η λαμπερή ηθοποιός μέσω ενός tweet πληροφόρησε τους θαυμαστές της ότι ένας όγκο εμφανίστηκε στο σώμα της και χρειάστηκε άμεση αφαίρεση προκειμένου να αντιμετωπιστεί έγκαιρα.

Η εν λόγω αποκάλυψη προκάλεσε στιγμιαία αναταραχή, με την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της να εντείνεται. Ωστόσο, η 64χρονη ηθοποιός συμπλήρωσε στην ανάρτηση της πως η επέμβαση απεδείχθη εντελώς αχρείαστη, αφού προήλθε από μια “λανθασμένη” διάγνωση. Απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες, η Στόουν έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες, τονίζοντας την σημασία της δεύτερης γνώμης από τους γιατρούς. “Μόλις είχα μία ακόμη λανθασμένη διάγνωση και μία λανθασμένη επέμβαση. Με τον πόνο να χειροτερεύει διαρκώς ζήτησα δεύτερη γνώμη: Τελικά, είχα ένα μεγάλο ινομύωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί. Απευθύνομαι στις γυναίκες ειδικά: Ζητήστε δεύτερη γνώμη! Μπορεί να σας σώσει τη ζωή!” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες για το αναπάντεχο περιστατικό, αρκέστηκε να υπενθυμίσει πως θα βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, επισημαίνοντας ότι είναι καλά στην υγεία της προς το παρόν. “Θα βρίσκομαι σε περίοδο ανάρρωσης για 4 με 6 εβδομάδες ακόμα. Ευχαριστώ για τη φροντίδα. Είναι όλα καλά” κατέληξε. Την δημοσίευση της αυτή, ακολούθησε ακόμα μια, με την Σάρον Στόουν να μοιράζεται τα στοιχεία έρευνας που απεδείκνυε ότι οι γυναίκες εν αγνοία τους ασφαλώς γίνονται συχνά “θύματα” λανθασμένων διαγνώσεων.

Πηγή: womantoc.gr