Η άγνωστη σχέση του Μάικλ Τζάκσον με την κληρονόμο, Πάρις Χίλτον

Δεν είναι τυχαίο που η δημοφιλής κληρονόμος έχει το ίδιο όνομα με την κόρη του βασιλιά της ποπ.

Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι υπάρχουν τόσο στενοί δεσμοί ανάμεσα στην Πάρις Χίλτον και τoν βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον. Η ιστορία ξεκινάει από τότε που η μητέρα της κληρονόμου, Κάθι Χίλτον, ήταν 13 ετών και ο Μάικλ Τζάκσον 14.

Οι δυο τους παρακολούθησαν το ιδιωτικό σχολείο της Καλιφόρνια, Montclair College Preparatory School, το οποίο έχει μια μακρά λίστα με αξιόλογους- γνωστούς αποφοίτους.

Η Κάθι Χίλτον παραδέχτηκε ότι όταν ήταν νέοι, εκείνη και ο Μάικλ έκαναν συνεχώς αταξίες, καθώς έκαναν τηλεφωνικές φάρσες σε φίλους τους. H φιλία τους δυνάμωνε με το πέρασμα του χρόνου και έμελλε να κρατήσει μέχρι το τέλος της ζωής του βασιλιά της ποπ.

Το χρονικό της φιλίας της Κάθι Χίλτον και του Μάικλ Τζάκσον

Ακόμη και όταν η Κάθι έφυγε από την Καλιφόρνια για τη Νέα Υόρκη, αυτή και ο Μάικλ Τζάκσον παρέμειναν κοντά και εκείνος την επισκεπτόταν συχνά. Οι ζωές τους έμοιαζαν να συνδέονται με έναν μοναδικό τρόπο, καθώς και οι δύο ακολούθησαν μία καλλιτεχνική πορεία στον χώρο της showbiz. Η Κάθι ξεκίνησε να εργάζεται ως παιδί- ηθοποιός το 1968, και συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες μέχρι το 1979, οπότε και αποσύρθηκε από το επάγγελμα.

Τότε, η Κάθι, μόλις στα 20 χρόνια της, παντρεύεται τον Ρίτσαρντ Χίλτον, κληρονόμο της επιτυχημένης ξενοδοχειακής επιχείρησης, Χίλτον και αλλάζει μια για πάντα την ζωή της. Από τον γάμο της με τον Ρίτσαρντ, η Κάθι απέκτησε 4 παιδιά μεταξύ των οποιών ήταν και η Πάρις Χίλτον.

Εκείνη την χρονική περίοδο ο Μάικλ Τζάκσον έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στην σόλο καριέρα του. Ο Τζάκσον κυκλοφόρησε το 1979 τον δίσκο ΄”Off the Wall” και έγινε ένας από τους πιο εμπορικά επιτυχημένους καλλιτέχνες στην ιστορία της μουσικής.

Τόσο η Κάθι Χίλτον όσο και ο Μάικλ Τζάκσον απέκτησαν μια πολυτελή ζωή, ωστόσο δεν παραμέλησαν ποτέ την εφηβική τους φιλία, την οποία μάλιστα επισφράγισαν με μία ιδιαίτερη συμφωνία.

Η συμφωνία ανάμεσα στην Κάθι Χίλτον, τον Μάικλ Τζάκσον και την Λατόγια

Η Κάθι Χίλτον, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λατόγια Τζάκσον ορκίζονται να ονομάσουν το πρώτο τους παιδί, Πάρις. Η Λατόγια δεν αποκτά ποτέ παιδιά, ωστόσο έδωσε το όνομα στον σκύλο της. Η Κάθι και ο Μάικλ τηρούν την ιδιαίτερη συμφωνία τους και ονομάζουν τις κόρες τους Πάρις ( Πάρις Μάϊκλ Κάθριν Τζάκσον- Πάρις Γούϊτνει Χίλτον).

Σε μια συνέντευξη το 2012, η ​​μεγαλύτερη αδερφή του Μάϊκλ, Λατόγια Τζάκσον, αποκάλυψε ότι δεν είναι τυχαίο ότι η Κάθι και ο Μάικλ ονόμασαν και οι δύο τις κόρες τους Πάρις.

Πριν από το θάνατο του Μάικλ το 2009, ο ποπ σταρ ζούσε έναν όροφο κάτω από την Κάθι στο ξενοδοχείο “Bel Air” και η μητέρα της γνωστής κληρονόμου είχε δηλώσει ότι ήταν εξαιρετικός πατέρας. Όταν ο Μάικλ πέθανε, η Κάθι ήταν ένα από τα πρώτα άτομα που το έμαθαν και επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να τον αποχαιρετήσει. Ακόμη και μετά τον θάνατό του βασιλιά της ποπ, οι οικογένειες παραμένουν δεμένες. Το 2020, όταν η κόρη της Κάθι, Πάρις Χίλτον, αποκάλυψε την κακοποίηση που αντιμετώπισε σε οικοτροφείο, η Πάρις Τζάκσον έδειξε υποστήριξη στη φίλη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή:womantoc.gr