Γυναίκα πιάστηκε στα πράσα να κλέβει δώρα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Πού να ήξερε σε τι σπίτι μπήκε.

Τριαντάχρονη συνελήφθη και κατηγορείται ότι προσπάθησε να κλέψει τα χριστουγεννιάτικα δώρα του ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ηθοποιού, στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

Η αστυνομία συνέλαβε τη Σάνις Αβίλς, αφού εθεάθη να μπαίνει στο σπίτι του Ντε Νίρο στο Μανχάταν, το μεσημέρι της Δευτέρας και της απήγγειλε κατηγορίες για διάρρηξη.

Η αστυνομία είδε την Αβίλς στη γειτονιά όπου είχε συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν και την ακολούθησε καθώς δοκίμαζε να ξεκλειδώσει πολλές εξώπορτες. Αφού την έχασαν για λίγο από τα μάτια τους, είδαν ανοιχτή την πόρτα ενός αριστοκρατικού σπιτιού.

Η κατοικία αποδείχθηκε ότι ανήκε στον Ντε Νίρο και η Αβίλς πιάστηκε στα πράσα ενώ έπαιρνε τα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού και τα πέταγε μέσα σε μια τσάντα. Η όλη αναταραχή ξύπνησε τελικά τον Ντε Νίρο, ο οποίος κατέβηκε κάτω για να δει τί συμβαίνει.

Ο Ντε Νίρο είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του και δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, ενώ δεν έχει καμία σχέση με τη συλληφθείσα.

Πηγή: Guardian