Βικτόρια Μπέκαμ: Μιλάει για πρώτη φορά για την απιστία του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Το ζευγάρι διένυσε μία δύσκολη περίοδο στη σχέση του το 2003, όταν οι φήμες οργίαζαν για τις απιστίες του Ντέιβιντ.

Η Βικτόρια Μπέκαμ ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για όλα στο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το πρώην μέλος των Spice Girls διατηρεί ένα συγκροτημένο – σχεδόν ψυχρό- δημόσιο προφίλ, αλλά απασφάλισε μπροστά στην κάμερα του σκηνοθέτη Φίσερ Στίβενς.

Το ζευγάρι μιλάει για την δύσκολη περίοδο που ο Ντέιβιντ μετακινήθηκε από την ομάδα της Manchester United στην Real Madrid το 2003. Η Βικτόρια παρέμεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο με τους δύο μικρούς τους γιους, τον Μπρούκλιν και τον Ρομέο.

Εν τω μεταξύ, στο ντοκιμαντέρ του ο Μπέκαμ θυμάται ότι ένιωθε μοναξιά: “Όταν μετακόμισα για πρώτη φορά στην Ισπανία ήταν δύσκολο γιατί ήμουν μέλος ενός συλλόγου και μιας οικογένειας για όλη μου την καριέρα, από την ηλικία των 15 έως τα 27 μου. Το επόμενο λεπτό είμαι σε μια πόλη, δεν μιλάω τη γλώσσα. Το πιο σημαντικό, δεν είχα την οικογένειά μου”.

Τον Σεπτέμβριο του 2003, ο Μπέκαμ εθεάθη σε ένα νυχτερινό κέντρο με μια νεαρή γυναίκα.

Η Ρεμπέκα Λους, η γυναίκα με την οποία ” πιάστηκε” ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής σε βραδινή έξοδο, είχε δώσει πολλές συνεντεύξεις. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Sky News είχε δηλώσει ότι κοιμήθηκε με τον Ντέιβιντ τουλάχιστον τέσσερις φορές και ότι η σχέση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια ενός φιλικού δείπνου.

Η Βικτόρια Μπέκαμ μιλάει για πρώτη φορά στο νέο ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ για αυτή την περίοδο της ζωής τους, την οποία χαρακτηρίζει ως ” πιο δυστυχισμένη στιγμή στη ζωή της”. Ο Ντέιβιντ φαίνεται συγκινημένος, καθώς εξομολογείται τον πόνο πολυ ένιωσε βλέποντας την σύζυγό του να είναι δυστυχισμένη.

Όλα αυτά έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά από 20 χρόνια και την στιγμή που η οικογένεια Μπέκαμ έκανε μία glam εμφάνιση στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “BECKHAM” .

Ο πρώην ποδοσφαιριστής δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram την οικογενειακή φωτογραφία από το κόκκινο χαλί του event και δήλωσε ενθουσιασμένος ” που θα το δουν όλοι”.

Πηγή: womantoc.gr