Έχουν και οι πλούσιοι τα προβλήματά τους: Στo δικαστήριo wedding planners για το γάμο Μπέκαμ – Πελτζ

Mπορεί όλα να φάνηκαν τέλεια στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η διοργάνωση μιας γαμήλιας τελετής είναι μια δύσκολη και απαιτητική υπόθεση για όλες τις οικογένειες, ακόμα και για τους πάμπλουτους και διάσημους.

Στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ που έγινε πέρυσι, δεν πήγαν όλα καλά. Εκτός από τη φερόμενη κόντρα ανάμεσα στην νύφη και την πεθερά Βικτώρια Μπέκαμ, υπήρξε κι άλλη αναστάτωση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Mail“, υπήρξε τεταμένο κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι και τους γονείς της Πελτζ που πλήρωσαν το μεγαλύτερο μέρος του γάμου, με τις εταιρείες wedding planning.

Έχουν και οι πλούσιοι τα προβλήματά τους: Στo δικαστήριo wedding planners για το γάμο Μπέκαμ - Πελτζ

Μάλιστα, άλλαξαν τρεις εταιρείες διοργάνωσης γάμου μέχρι να καταλήξουν σε αυτή που τελικά ανέλαβε τον γάμο.

Τώρα έγινε γνωστό ότι ο πολυεκατομμυριούχος πατέρας της νύφης, έχει καταθέσει μήνυση κατά της party planner Nicole Braghin και της συνεταίρου της, Arianna Grijalba, ισχυριζόμενος ότι αρνούνται να του επιστρέψουν την προκαταβολή των 159.000 δολαρίων.

Η οικογένεια είχε αρχικά διακόψει τη συνεργασία με τον πρώτο planner τους, τον Preston Bailey, περιζήτητο ανάμεσα στους celebrities.

Η λίστα των καλεσμένων, σύμφωνα με το έγγραφο της αγωγής, “περιλάμβανε πάνω από πεντακόσια άτομα, ανάμεσα σε αυτά πολλούς επώνυμους, αθλητές, υψηλόβαθμα στελέχη και άλλα σημαντικά πρόσωπα που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να παραβρεθούν”. Ωστόσο, έξι εβδομάδες πριν τον γάμο, οι δεύτερες event planners, Nicole Braghin και Arianna Grijalba, αποσύρθηκαν από το πρότζεκτ αφού είχαν εισπράξει την προκαταβολή.

nicola peltz

Το θέμα θα λυθεί δικαστικά με τον Πελτζ να διεκδικεί πίσω το ποσό της προκαταβολής και αποζημίωση για τα δικαστικά έξοδα.

Ως απόδειξη της ανικανότητα των δύο γυναικών, έχει παραθέσει screenshots από συνομιλίες ανάμεσα στις ίδιες και την κόρη του, όπου μεταξύ άλλων τους γράφει ότι “κουράστηκα να καλύπτω τα επαναλαμβανόμενα λάθη σας”.

Σε άλλη συνομιλία, η Νίκολα τους κάνει παρατήρηση για το γεγονός ότι έχουν στη λίστα των καλεσμένων που έχουν απαντήσει θετικά, άτομα που τους είχαν πει ότι δεν θα έρθουν στον γάμο.

Άκόμα ο πατέρας της Πελτζ κατηγορεί τις δύο γυναίκες για χρήση αλκοόλ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του γάμου, κάνοντας λόγο για “κατάχρηση”.

Η οικογένεια Πελτζ ισχυρίζεται ότι οι wedding planners είπαν ψέματα για τις δυνατότητές τους, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα μπορούσαν να οργανώσουν αυτό το γεγονός που χαρακτήρισαν “ευκαιρία ζωής”.

Brooklyn Beckham Nicola Peltz

Τελικά, η οικογένεια προσέλαβε τη Michelle Rago της εταιρείας Michelle Rago Destinations και ο γάμος έγινε κανονικά, αν και όπως υποστηρίζει σήμερα ο πεθερός στο δικαστήριο, λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος που απέμενε για την προετοιμασία χρειάστηκε να πληρώσει ένα “σημαντικά υψηλότερο ποσό από αυτό που θα είχε χρεώσει η εταιρεία σε φυσιολογικές συνθήκες”.

NICOLA PELTZ

Πηγή: thetoc.gr