Τι να φας για να… μαυρίσεις

Πλέον είναι η εποχή που οι παραλίες γεμίζουν από λουόμενους, που θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα αλλά και να αποκτήσουν τροπικό μαύρισμα.

Με τους ειδικούς να συνιστούν, η έκθεσή μας στον ήλιο να είναι μικρής διάρκειας και σε ώρες που δεν είναι η ηλιακή ακτινοβολία στα μέγιστα επίπεδα, όλοι ψάχνουμε υγιεινούς τρόπους να μαυρίσουμε.

Η διατροφή μας είναι ένα όπλο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να επιτύχουμε γρήγορο μαύρισμα. Βάλτε τα παρακάτω στη διατροφή σας και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.

Καρότο

Ο χυμός καρότο εκτός από νοστιμότατος, είναι και θρεπτικότατος. Τα καρότα είναι πλούσια σε Β-καροτίνη και δεν είναι ευεργετικά μόνο για την αντιοξειδωτική τους δράση αλλά συντελούν και στη διατήρηση ενυδατωμένου και ελαστικού δέρματος.

Αυγά

Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α και αμινοξέα που ενισχύουν την παραγωγή μελανίνης και βιταμίνης Β2 που αποτελεί άριστο θρεπτικό συστατικό για το δέρμα.

Γαλακτομικά

Είναι πολύ καλή πηγή βιταμινών Α και Β2 που ενισχύουν το μαύρισμα, και διατηρούν την λάμψη του δέρματος.

Βερύκοκα

Τοποθέτησε τά στο πρωινό σου. Αποτελούν συμπυκνωμένη πηγή Β-καροτίνης και έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Σαν να τρως λάδι μαυρίσματος.

E-Radio.gr