Κάπως έτσι μοιάζει το μεγαλύτερο burger του κόσμου!

Ποιος μπορεί να αρνηθεί ένα νόστιμο και λαχταριστό burger, όταν το δει μπροστά του; Μάλιστα όσο πιο ζουμερό δείχνει, τόσο περισσότερο κάνει τα σάλια του κόσμου να τρέχουν. Έχετε σκεφτεί όμως πως θα αντιδρούσατε στην περίπτωση που βλέπατε το μεγαλύτερο burger του κόσμου;

Το «Belly of the Beast» είναι ακριβώς αυτό, δηλαδή αποτελεί το μεγαλύτερο burger του κόσμου που σερβίρεται σε εστιατόριο και απαιτεί 72 ώρες προετοιμασίας, ενώ μπορεί να χορτάσει 6-8 ανθρώπους, ζυγίζοντας σχεδόν 7 ολόκληρα κιλά!

Προφανώς, όχι μόνο κανείς δεν θα μπορούσε να φάει αυτό το γεύμα μόνος του, αλλά τρώγοντας την ποσότητα που θα χρειαζόταν, θα άφηνε κιλά φαγητού σαν περίσσευμα. Το εν λόγω burger σερβίρεται στο Truffles n’ Bacon, στο Λας Βέγκας και αποτελεί μια ένα πιάτο που μπαίνει στη μέση μια μεγάλης παρέας, ακολουθώντας τη μόδα που θέλει αντί για ατομικές μερίδες, οι παρέες να μοιράζονται μεγάλα πιάτα.

Και μπορεί μέχρι τώρα να έχετε δει ή ακούσει για μεγάλα burger, όμως το μέγεθος και η ποσότητα αυτού, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, δίνοντας του τον τίτλο του μεγαλύτερου burger του κόσμου.