Αυτό είναι το πιο καυτερό φαγητό στον κόσμο

Ένα εστιατόριο στο Staten Island της Νέας Υόρκης σερβίρει το πιο καυτερό φαγητό στον κόσμο. Το όνομα του είναι “Reaper Taco” ή με μια απλή μετάφραση στα ελληνικά “Το τάκο του Χάρου” και σερβίρεται σε ένα μικρό φέρετρο λες και το όνομα του δεν είναι αρκετό για να πιάσουμε το υπονοούμενο.

Το συγκεκριμένο πιάτο είναι ένας ένας συνδυασμός από τις πιο καυτερές σάλτσες που υπάρχουν. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί την Carolina Reaper που είναι η πιο καυτερή πιπεριά στον κόσμο, περίπου 100.000 φορές πιο δυνατή από μια πιπεριά Jalapeño, σε συνδυασμό με φρέσκες πιπεριές habanero, πιπεριές scorpion, 3 διαφορετικές σάλτσες τσίλι και τηγανητό κοτόπουλο. Ακόμα και το κοτόπουλο είναι μαγειρεμένο με 5 διαφορετικές καυτερές πιπεριές τσίλι.

Η πρώτη μπουκιά θα αρχίσει να καίει το στόμα όμως δεν είναι πάρα η εύκολη αρχή καθώς χρειάζεται περίπου 1 λεπτό για να δράσουν όλα τα καυτερά συστατικά. Και αν χρειαστεί κάτι για να σβήσει την καυτερή αίσθηση στο στόμα το νερό δεν κάνει τίποτα. Η μόνη βοήθεια είναι το γάλα ή το ποτό Horchata πού φτιάχνεται από φυτικό γάλα και θεωρείται ένα από τα πιο δροσιστικά ροφήματα για το καλοκαίρι.

Μάλιστα για να σερβίρουν το πιάτο ο πελάτης πρώτα πρέπει να υπογράψει μια δήλωση ότι θα το φάει με δική του ευθύνη και ότι το εστιατόριο δεν ευθύνεται αν του συμβεί κάτι.

Δείτε όλη την συνταγή και το πιάτο στο video και θα καταλάβετε:

e-RADIO.GR