Χριστούγεννα στην ταβέρνα “Καμασιάς” με γιορτινό πρόγραμμα

Η γνωστή σε όλους μας ταβέρνα Καμασιάς μας υποδέχεται και αυτό τον Δεκέμβριο, έχοντας στο δυναμικό της πλούσιους και χορταστικούς μεζέδες

Ταβέρνα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Γνωστή όχι μόνο στους κατοίκους της Αμμοχώστου αλλά και σε όλο το Παγκύπριο για το τίμιο, πλούσιο και εύγεστο φαγητό της. Η ταβέρνα χαρακτηρίζεται από την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα και δεν είναι λίγες φορές που έχει βραβευτεί γι’ αυτό. Αυτό οφείλετε στον Ανδρέα Καμασιά, γιος του πρώτου ιδιοκτήτη Αντώνη Καμασιά, της γυναίκας του Daniela, αλλά και των παιδιών τους, τρίτης γενιάς που ανέλαβαν με τη σειρά τους την λειτουργία της ταβέρνας.

Όλες οι πρώτες ύλες και τα υλικά είναι ολόφρεσκα και τα ντόπια κρέατα, ψάρια και λαχανικά είναι ψημένα με μαεστρία και μεράκι αφήνοντας πάντα ικανοποιημένους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες. Μεγάλο προτέρημα για την ταβέρνα Καμασιάς είναι η έμφαση που δίνεται στα εποχιακά είδη και θησαυρούς που προσφέρει γη, όπως για παράδειγμα αγρέλια, άγριες αγκινάρες, μανιτάρια, σαλιγκάρια αλλά και εποχιακά νηστίσιμα εδέσματα.
Απολαύστε το αυθεντικό κυπριακό φαγητό με μυρωδιές του τόπου μας, στη ζεστή ατμόσφαιρα της ταβέρνας με ζωντανή λαϊκή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο, καθώς επίσης και για το ρεβεγιόν την παραμονή Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς.

Με καλό φαγητό, μπόλικο κρασί και καλή παρέα, είναι βέβαιο πως θα περάσετε αξέχαστες στιγμές στη ταβέρνα Καμασιάς που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διεύθυνση: Δαιδάλου 23, 5281, Παραλίμνι,

Τηλέφωνο: 23 825144

Facebook: Taverna Kamasias