Χειμωνιάτικες βόλτες στον κόσμο του καφέ και του οίνου!

Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε τη χρονιά που τελειώνει και να ελπίζουμε σε μία καλύτερη. Παραδοσιακά, ο Δεκέμβριος είναι μήνας γιορτινός, γνωστός για πάρτι, εξόδους και ανταλλαγή δώρων. Και κάπως έτσι θα θέλαμε να είναι και φέτος γι’ αυτό και το wine bar Harvest Status και η κάβα Robustos φροντίζουν να μας ενθουσιάσουν με τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες.

Χρόνια τώρα το wine bar Harvest Status και η κάβα Robustos είναι από τις αγαπημένες μας επιλογές. Τα ποιοτικά προϊόντα και η αγάπη του ιδιοκτήτη Γιώργου Χριστοφή για τη δουλειά του, έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη σε αυτό το ταξίδι γευσιγνωσίας για όλους τους λάτρεις του καλού κρασιού και όχι μόνο. Στη ζεστή ατμόσφαιρα του Harvest Status, με ανάλαφρα ακούσματα και μπόλικο αλκοόλ, θα μπείτε σίγουρα στο κλήμα των φετινών γιορτών.
Ως το πρώτο wine bar της περιοχής σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο ύφος και αισθητική το Harvest Status έχει να δώσει το κάτι διαφορετικό. «Δυνατό χαρτί» του wine bar είναι η πλούσια κάβα του που απαρτίζεται από επιλεγμένες «ετικέτες» και κρασιά από αμπελώνες
σε Κύπρο, Ελλάδα αλλά επίσης και διεθνή οινοποιία. Την πανδαισία γεύσεων συμπληρώνουν τα εκλεκτά platters με διάφορες επιλογές για όλους τους ουρανίσκους.

Το Harvest Status ανοίγει τις πόρτες του από νωρίς το πρωί προσφέροντας άριστης ποιότητας Specialty καφέ. Με την υψηλής ποιότητας καφέ που εισάγει από διάφορες χώρες όπως Βραζιλία, Κένυα, Κολομβία, Αιθιοπία, Περού, Κώστα Ρίκα και σε συνδυασμό
με το Roaster τελευταίας τεχνολογίας προσφέρει καθημερινά φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ σε όλους τους λάτρεις του.
Επιπρόσθετα, στην κάβα Robustos που βρίσκετε δίπλα στο wine bar, μπορείτε να βρείτε άπειρες επιλογές για να τις απολαύσετε στο σπίτι. Για τους φίλους και την οικογένεια σας μπορείτε να βρείτε δώρα που σίγουρα δεν θα λείψουν από το γιορτινό τραπέζι όπως για παράδειγμα ένα καλό κρασί από τα πιο καταρτισμένα τοπικά και αλλά και διεθνή οινοποιία. Εκλεκτές επιλογές μπορείτε να βρείτε στην μεγάλη γκάμα από πούρα που διαθέτει η κάβα, ναργιλέδες και αρωματικούς καπνούς καθώς επίσης και ποικιλία από ποιοτικούς κόκκους καφέ και φρέσκα φύλλα τσαγιού.

Σκοπός του ιδιοκτήτη του Harvest Status και της κάβας Robustos Γιώργου Χριστοφή αλλά και του έμπειρου προσωπικού είναι να σας παρέχουν την απόλυτη γευστική εμπειρία αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων καθιστώντας το wine bar αλλά και την κάβα ψηλά στις προτιμήσεις σας.

Με μία επίσκεψη μπορείς να οργανώσεις την κάβα σου για τα Χριστούγεννα, παράλληλα να επιλέξεις τα δώρα που θα προσφέρεις στους αγαπημένους σου και φυσικά να την προσθέσεις ως μία από τις επιλεκτικές εξόδους σου τις μέρες του χειμώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τάσου Μάρκου, 15 T: 23 825838
Facebook & Instagram: CAVA Robustos, Harvest Status