Το Los Bandidos ανοίγει ξανά τις πόρτες του! 

Το αγαπημένο σε όλους Μεξικάνικο εστιατόριο Los Bandidos στη καρδιά της Αγίας Νάπας, θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στις 8 Μαρτίου, την Ημέρα της Γυναίκας, για να σας υποδεχτεί σε μια αξέχαστη εμπειρία γευστικής απόλαυσης! Μετά από μια σύντομη παύση, το αγαπημένο εστιατόριο επιστρέφει και είναι καλύτερο από ποτέ, επιφυλάσσοντας συναρπαστικές εκπλήξεις.

Συνδυάζοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα και την εκλεκτή κουζίνα του Los Bandidos, το εστιατόριο αποτελεί αναμφίβολα τον προορισμό της χρονιάς για όσους αναζητούν αυθεντικές γεύσεις και εμπειρίες. Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε τα καλύτερα μεξικάνικα πιάτα και ποτά που έχετε γευτεί ποτέ, από tacos και margaritas, σε enchiladas, burritos και σπιτική sangria! Και φέτος, η ομάδα εργάστηκε σκληρά, για να κάνουν την εμπειρία σας ακόμα πιο αξέχαστη.

Αλλά δεν είναι μόνο το φαγητό που κάνει το Los Bandidos έναν προορισμό που πρέπει να επισκεφτείτε. Η πολύχρωμη διακόσμηση του εστιατορίου, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή μεξικάνικη κουλτούρα, δημιουργεί μια ζωντανή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που σας μεταφέρει κατευθείαν στο Μεξικό. Με χρώματα και ζεστό, φιλικό προσωπικό, το Los Bandidos είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε νόστιμο φαγητό με φίλους και οικογένεια.

Σημειώστε λοιπόν στα ημερολόγιά σας τις 8 Μαρτίου και ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε στη fiesta στο μεξικάνικο εστιατόριο Los Bandidos. Είτε είστε φανατικός θαυμαστής είτε για πρώτη φορά επισκέπτης, σίγουρα θα απολαύσετε το νόστιμο φαγητό, τη ζωντανή ατμόσφαιρα και τις συναρπαστικές εκπλήξεις. Φορέστε το σομπρέρο σας και αφήστε τη γιορτή να ξεκινήσει – το Los Bandidos είναι το μέρος που πρέπει να βρεθείτε φέτος!

Κρατήσεις είναι απαραίτητες +357 23 723258