Το Hard Rock Cafe παρουσίασε το Messi Burger

Ο καιρός άνοιξε, το καλοκαίρι πλησιάζει και όπως φαίνεται όλοι οι δρόμοι οδηγούν ξανά στην Αγία Νάπα!

Του Ζανέττου Λουκά

Το θρυλικό Hard Rock Cafe Ayia Napa επέστρεψε ανανεωμένο, με πολλές εκπλήξεις για τους fans του.

Μία από αυτές είναι η συνεργασία του Hard Rock Cafe International με τον απόλυτο superstar των γηπέδων, Lionel Messi και το νέο Messi Burger που είναι διαθέσιμο στο μενού του Hard Rock Cafe Ayia Napa για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για ένα burger που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Leo Messi, με όλα τα αγαπημένα του υλικά: διπλό smash burger, τυρί Provolone, ισπανικό λουκάνικο chorizo, καραμελωμένα κόκκινα κρεμμύδια και σπιτική καπνιστή σως. Όπως ακριβώς αρέσει στον Leo!

Η συνεργασία του Hard Rock Cafe με τον Leo Messi δεν σταματάει στο φαγητό, αφού σύντομα αναμένονται στην Κύπρο δύο κομμάτια ρουχισμού από την συλλογή Messi x Hard Rock. Ο λόγος για το Messi x Hard Rock Lion T-shirt και το Messi x Hard Rock Live Greatness Hoodie. Τα δύο αυτά κομμάτια θα είναι διαθέσιμα στο Rock Shop® του Hard Rock Cafe Ayia Napa μέσα στον επόμενο μήνα. Πέραν της συνεργασίας με τον Leo Messi, το

Hard Rock Cafe Ayia Napa έχει ανανεώσει το μενού του, προσθέτοντας μερικά νέα πιάτα όπως το ορεκτικό Char- grilled Quesadilla, το Surf & Turf Burger με One Night in Bangkok Spicy ShrimpTM και τρία νέα Smash Burgers για όλα τα γούστα. Επιπλέον, στο μενού επέστρεψαν παλιά και αγαπημένα πιάτα όπως το ορεκτικό Boneless Bodacious Tenders ή το κυρίως πιάτο Smokehouse BBQ Combo.

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news