Στο Rio’s το κοτόπουλο είναι στα καλύτερα του!

Οι άνθρωποι του είναι ανάμεσα στους γνώστες του κρέατος στη Κυπριακή γαστρονομική σκηνή καθώς το Rio’s Famous Flame Grilled Piri Piri Chicken προσφέρει πραγματικά νόστιμο και ποιοτικό κοτόπουλο.

Της Ιωάννας Τζούλιου

To «Rio’s Famous Flame Grilled Piri Piri Chicken» έκανε την εμφάνιση του στα μέρη μας πριν από επτά χρόνια και αφιερώνεται αποκλειστικά στο εν λόγω πουλερικό. Γίνεται η πρώτη επιλογή όταν αναζητούμε τέλεια πιάτα με βασιλιά το τραγανό και λαχταριστό κοτόπουλο.

Ένα από τα μυστικά αυτού του μαγαζιού είναι και το όνομα του, που έχει ιδιαίτερη σημασία και σχετίζεται με την όλη φιλοσοφία του. Το όνομα «Piri Piri» σημαίνει «πιπέρι-πιπέρι» στη Σουαχίλι της Νότιας Αφρικής, όπου εκεί ανακαλύφθηκε το Birds-Eyes Chilli, που ονομάζεται «Πίλι» από τους ντόπιους Σουαχίλι.
Όλοι λατρεύουμε το κοτόπουλο επειδή υπάρχουν πολλοί τρόποι να το μαρινάρεις και να το αλατοπιπερώσεις, έτσι ώστε να λιώνει στο στόμα. Αυτό το μαγαζί στο Παραλίμνι, φροντίζει να προσφέρει ποικίλες εκδοχές πιάτων με κοτόπουλο μαζί με διάφορα συνοδευτικά και πρωτότυπες σάλτσες, όπως ‘garlic chilli mayo’, ‘fiery mayo’, ‘lemon & herb’, ‘barbeque’, που προσδίδουν αυτό το κάτι παραπάνω για μια αξέχαστη αίσθηση της γεύσης. Ο chef διαλέγει προσεκτικά την πρώτη ύλη και μαρινάρει τα κοτόπουλα ώστε να είναι απίστευτα μαλακά, ζουμερά και ανάλαφρα. Η κάθε μπουκιά είναι απλά τέλεια. Στο μενού του βρίσκεις το κοτόπουλο ψημένο με διάφορους τρόπους από σχάρας, παναρισμένο, μέχρι σε burger και wrap. Αλλά, μην ξεγελιέστε. Τα πιάτα του δεν συγκρίνονται με τίποτα, με όλα αυτά που μέχρι τώρα συνηθίσαμε. Εδώ μιλάμε για ποιότητα. Μια πιο υγιεινή επιλογή!

Αν υπάρχει κάτι που θα θέλετε να το παραγγείλετε ξανά και ξανά, αυτό είναι το κοτόπουλο φιλέτο που είναι φυσικά, φρεσκομαριναρισμένο με τα μυστικά τους μπαχαρικά τα οποία συγκεντρώνονται από όλο τον κόσμο και επιλεγμένα από τα καλύτερα συστατικά, αλλά και το μοναδικό wrap κοτόπουλου! Σας εγγυόμαστε ότι τρώγονται χωρίς σταματημό. Εάν είστε λάτρεις του καυτερού, αυτό το μαγαζί ξέρει πως να σας ευχαριστήσει αφού μπορείτε να επιλέξετε με τη βοήθεια του τσίλι-όμετρου το βαθμό της καυτερής σάλτσας που επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κοτόπουλο σε πίτα, φτερούγιες κοτόπουλου, λωρίδες κοτόπουλου και ότι άλλο τραβά η όρεξη σας! Υπάρχουν διάφορα πιάτα με βοδινό, αλλά και veggie επιλογές, για όσους δεν προτιμούν το κοτόπουλο ή γενικά το κρέας.

Το μαγαζί αυτό ξέρει από κοτόπουλα και στον υπέροχο χώρο του μπορείς να δοκιμάσετε pro γεύσεις! Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα έχετε όρεξη για λαχταριστό κοτόπουλο, να θυμάστε να περάσετε από το «Rio’s Famous Flame Grilled Piri Piri Chicken» ή να παραγγείλετε delivery, για να απολαύσετε μπαμπάτσικες μερίδες με τραγανό κοτόπουλο και νεοφερμένες γεύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Νίκου Ψαρά 77, Παραλίμνι Τ: 23 724410

Facebook: RiosCyprus

Instagram: riosparalimni

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news