Σε ένα σύγχρονο και ζεστό περιβάλλον!

Τον Ιούνιο του 2014 «ζέστανε» για πρώτη φορά τις μηχανές του σερβίροντας καφέ σε ένα μεγάλο πελατολόγιο που επιλέγει χειμώνα και καλοκαίρι να πίνει τον καφέ του. Το Coffee Island Protaras μετά από επτά χρόνια ασταμάτητης λειτουργίας μεταφέρθηκε σε ένα ολοκαίνουριο χώρο ανανεώνοντας την γκάμα του, αλλά και τη διάθεση μας!

Του Ζανέττου Λουκά

Οι ιδιοκτήτριες Μαρία Θεοκλήτου και Μαρία Σωφρονίου μας ανέφεραν ότι μετά από επτά χρόνια παρουσίας σε ένα μεγάλο χώρο, θελήσαν να μεταφερθούν σε ένα πιο σύγχρονο και ζεστό περιβάλλον, το οποίο βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον πελάτη. Πλέον θα σερβίρουν καφέ σχεδόν μία αναπνοή απ’ δρόμο καθώς το αγαπημένο μας Coffee Island Protaras βρίσκεται πιο κεντρικά και πιο κοντά απ’ τον δρόμο της Λεωφόρου Ξενοδοχείων στον Πρωταρά. Η πανδημία και τα γεγονότα των δύο προηγούμενων χρόνων ήταν κάτι το οποίο δυσκόλεψε όλες τις επιχειρήσεις αλλά το Coffee Island Protaras δεν πτοήθηκε. Η μεταφορά του σε ένα καινούριο χώρο, σίγουρα μας δίνει ώθηση και δύναμη για ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα. Ο νέος τους χώρος βρίσκεται σε κομβικό σημείο στον παραλιακό του Πρωταρά, με άμεση πρόσβαση σε όλους τους επισκέπτες του παραλιακού μετώπου.

Η ανανέωση όμως δεν έγινε μόνο στον χώρο. Στο μενού τους έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες, καθώς εκτός από τα κλασικά και αγαπημένα, έχουν προστεθεί τα ροφήματα πρωτεΐνης με γεύση σοκολάτας και μπισκότου για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και όχι μόνο. Άλλη μια αγαπημένη προσθήκη, είναι αυτή της μπύρας και του κρασιού ως επιλογή, μαζί βέβαια με τα κατάλληλα συνοδευτικά.

Λεωφόρος Ξενοδοχείων 24, Πρωταράς

Τ: 23 833944

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news