Αφιέρωμα Διεθνής Κουζίνα: Μία «μαντάμ» σε ταξιδεύει Ιαπωνία και Περού!

Στο άκουσμα του ονόματος Madame Butterfly σε κάποιους το μυαλό τους θα πάει στην όπερα του Ιταλού συνθέτη Τζάκομο Πουτσίνι. Σε άλλους θα ταυτιστεί με τις ιαπωνικές ξεχωριστές γεύσεις που πηγάζουν απ’ το γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Κάππαρη.

Ο συνδυασμός εξαιρετικών γαστρονομικών γεύσεων με μοναδικά κρασιά είναι από τα μεγάλα προνόμια του Madame Butterfly, προσφέροντας εξατομικευμένες προτάσεις στους επισκέπτες, ανάλογα με την επιλογή του πιάτου τους. Το έμπειρο προσωπικό παρέχει προτάσεις κρασιού και μοιράζει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το τι κάνει αυτά τα κρασιά τόσο ξεχωριστά. Με μια μεγάλη ποικιλία από λευκά, κόκκινα και ροζ κρασιά, τα πιο ασυνήθιστα κρασιά από δαμάσκηνο και μια ποικιλία από Prosecco και σαμπάνιες υψηλού επιπέδου, μπορείτε να είστε σίγουροι για τον τέλειο συνδυασμό μαζί με το δείπνο σας.

Επιπλέον, το εστιατόριο προσφέρει ένα εξειδικευμένο μενού από κοκτέιλ με ασιατικές επιρροές, που κυμαίνονται από μαργαρίτα με τζίντζερ έως… ιαπωνικό βελούδο. Οι mixologists στο Madame Butterfly είναι ειδικοί στο να συνδυάζουν ακριβώς τα σωστά συστατικά για ένα φανταστικό κοκτέιλ. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το δροσιστικό Geishas Mojito, το Pe- ruvian Old Fashion και το εκρηκτικό Madamu batafurai, το οποίο εκτός από το ασυνήθιστο του όνομα έχει και μία ξεχωριστή γεύση.


Κάντε την κράτηση σας και μέσω της ιστοσελίδας
kapparistasteavenue.com
Λεωφόρος Κάππαρη, 55, Τ: 23 258860