Κρεοπωλείο Λευτέρης: Για όσους αναζητούν ποιότητα και γεύση

Στο κρεοπωλείο και εργαστήριο κρεατοσκευασμάτων “Λευτέρης”, στο Φρέναρος, θα βρείτε ένα χώρο με πρότυπες προδιαγραφές, εξαιρετικά προϊόντα και μοναδικές υπηρεσίες, αλλά πάνω απ’ όλα θα βρείτε τίμιους ανθρώπους που θα σου προσφέρουν μια πολύ γλυκιά εξυπηρέτηση και πάντοτε σε πολύ φιλικές τιμές.

Της Βέρας Κοσμά

Το κρεοπωλείο «Λευτέρης Α. Χρίστου Πέκα» λειτουργεί από το 2009 στο Φρέναρος και εξυπηρετεί καθημερινά τους κατοίκους του χωριού αλλά και της γύρω περιοχής. Πρόκειται για ένα μικρό κρεοπωλείο και συνάμα εργαστήριο αλλαντικών που δημιουργήθηκε από τον Λευτέρη Χρίστου και τη σύζυγό του. Κύρια δραστηριότητα τους η εμπορία φρέσκων κρεάτων αλλά και η παραγωγή και εμπορία παραδοσιακών αλλαντικων και κρεατοσκευασμάτων.

Όπως μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης κος Λευτέρης, η απόφαση να ανοίξει το δικό του κρεοπωλείο δεν ήταν καθόλου εύκολη. Ο ίδιος δούλευε σε κατεψυγμένα από το 2005 μέχρι το 2009 όπου με τον ερχομό της κρίσης αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι δικό του για να ανταπεξέλθει οικονομικά. Ήταν μεγάλο ρίσκο να ανοίξει το δικό του κρεοπωλείο παρόλα αυτά ήταν και αδήριτη ανάγκη. Αγόρασε λοιπόν, το κρεοπωλείο του Ανδρέα Προδρόμου που βρισκόταν στην οδό Φώτη Πίττα 18 στο Φρέναρος και με αίσθημα ευθύνης και άριστη αντίληψη της σύγχρονης πραγματικότητας η επιχείρηση ξεκίνησε. Βασική τους φιλοσοφία: Απόλυτος σεβασμός στον καταναλωτή και υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Επιμένοντας σταθερά σε αυτές τις άξιες, το 2011 μετακόμισαν σε μεγαλύτερο χώρο στην οδό Φώτη Πίττα 18 και το 2016 προχώρησαν στη δημιουργία σύγχρονου εργαστηρίου επεξεργασίας κρέατος, με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή και τα υψηλότερα standards υγιεινής. Στα προϊόντα που δημιουργούν «επιμένουν παραδοσιακά» και μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από κρεατοσκευάσματα φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά και φυσικά με κρέατα άριστης ποιότητας. Σιεφταλιές, γύρος, κουπέπια, ζαλατίνα, παστά, ρολά, κανελόνια, μπιφτέκια, λουκάνικα, παστουρμάς είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε. Επιπρόσθετα, μπορούμε να βρούμε και επιλογές από νηστίσιμα.

Δίχως εφησυχασμό και ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των ατόμων που τους εμπιστεύονται οι ιδιοκτήτες εξακολουθούν μέχρι σήμερα, 12 χρόνια μετά, να διαθέτουν φρέσκα και αγνά προϊόντα, που ικανοποιούν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις. Καθημερινά ολόφρεσκα κρέατα από εγκεκριμέν σφαγεία με διαλεχτά κρέατα τοπικής παραγωγής, καταφθάνουν στο κρεοπωλείο έπειτα από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Την εικόνα της απόλυτης υγιεινής και καθαριότητας συμπληρώνουν τα καλύτερα ψυκτικά συστήματα διατήρησης νωπού κρέατος ενώ η προσωπική επαφή που έχουν με τον πελάτη είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους.

Κέρδος τους, η ικανοποίηση του καταναλωτή και μεγαλύτερος τους στόχος να συνεχίσουν να προσφέρουν φρέσκα κρέατα και προϊόντα στο Φρέναρος αλλά και σε όλη την επαρχία της Αμμοχώστου. Μελλοντικός τους στόχος, να προμηθεύουν με τα προϊόντα τους όλη την Κύπρο και γιατί όχι και στο εξωτερικό.

Φώτη Πίττα, 18 Φρέναρος, T: 23 822608