Αφιέρωμα Διεθνής Κουζίνα: Έκλεκτή ιαπωνική κουζίνα με ένα κλικ στο σπίτι σας!

Το 1999, μας παρουσίασαν το πρώτο εστιατόριο teppa- nyaki και sushi, που άνοιξε στην Αγία Νάπα. Ήταν ένας νέος τρόπος φαγητού που ταρακούνησε τον χώρο της εστίασης, καθώς οι έμπειροι σεφ ετοίμαζαν το φαγητό μπροστά στα μάτια μας, με ένα μοναδικό και θεατρικό στυλ. Το 2017 προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω και με το Hokkaido Εxpress μας το έφεραν μέσα στο σπίτι μας!

Το Hokkaido Εxpress στο Παραλίμνι άνοιξε τις πύλες του το 2017. Είναι η take away & delivery εκδοχή του εστιατορίου Hokkaido, που προσφέρει φρεσκομαγειρεμένα ασιατικά ζεστά πιάτα και su- shi με κατ’ οίκον παράδοση στην πόρτα του σπιτιού σας. Προσφέρει φαγητό κορυφαίας ποιότητας που

πληρεί τα πρότυπα του εστιατορίου τους, γρήγορα και φρέσκα στο σπίτι σας! Στο Hokkaido Εxpress ετοιμάζουν όλα τα φαγητά τη στιγμή της παραγγελίας, χρησιμοποιώντας υλικά κορυφαίας ποιότητας και φυσικά με τα πιο φρέσκα προϊόντα που υπάρχουν. Με περισσότερες από 80 επιλογές στο μενού τους, θα βρείτε ότι ακριβώς ψάχνετε. Όλα εμπλουτισμένα με πλούσιες γεύσεις και αυθεντικά ασιατικά υλικά.
Το κατάστημα προσφέρεται κυρίως για take away παραγγελίες ή για delivery, αλλά φυσικά υπάρχει και χώρος για ένα χαλαρό και casu- al δείπνο απολαμβάνοντας την ασιατική και ιαπωνική κουζίνα. Αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει, τότε πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε.

Στο μενού υπάρχουν πιάτα που απευθύνονται τόσο σε όσους δοκιμάζουν για πρώτη φορά την ιαπωνική γαστρονομία όσο, φυσικά, στους πιο έμπειρους γνώστες της. Κάθε ζεστό και κρύο πιάτο sushi, sashimi, maki, nigiri, teppanyaki, tempura αλλά και άλλες ασιατικές δημιουργίες που ετοιμάζουν οι έμπειροι σεφ του, είναι ανώτερης ποιότητας και ενθουσιάζουν κάθε ουρανίσκο. Είναι όλα τόσο μελετημένα ώστε να μπορούν να βρουν επιλογές οι χορτοφάγοι, οι εγκυμονούσες αλλά και τα μικρά παιδιά των οικογενειών που τους προτιμούν.

Ο τρόπος παραγγελίας είναι πολύ εύκολος, καθώς μπορείτε να κατεβάστε το application του Hokkaido Express, για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση στις online παραγγελίες σας. Το εστιατόριο είναι ανοικτό Δευτέρα με Κυριακή από τις 12:30 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι και στις 17:30 μέχρι τις 22:30 το βράδυ, ενώ το Delivery γίνεται σε όλη την επαρχία Αμμοχώστου. Σύντομα το Hokkaido Express θα επεκταθεί και στην Λευκωσία, στην περιοχή Έγκωμης.
1ης Απριλίου 170, Παραλίμνι,
Τ: 23 740240