Εδώ το ψάρι και τα θαλασσινά αποθεώνονται!

Στην ταβέρνα Isaac πας ξανά και ξανά γιατί μπορούν να σου προσφέρουν τον Παράδεισο και τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές καθώς μαγειρεύουν και σερβίρουν τα καλύτερα ντόπια θαλασσινά. Αυτή εξάλλου είναι η δουλειά τους, χρόνια τώρα, και την ξέρουν καλά.

Αν είσαι πραγματικός γνώστης του φρέσκου ψαριού, αν λατρεύεις τα θαλασσινά, τότε σίγουρα είσαι ένας από τους φανατικούς θαμώνες της ταβέρνας Isaac όπως κι εμείς. Αν όμως, μέχρι σήμερα, δεν έιχες την τύχη να γευτείς τα πιάτα της, πρέπει να κάνεις την κράτηση σου για να ζήσεις αυτή την εμπειρία το συντομότερο. Στην ταβέραν Isaac ξέρουν πολύ καλά τα μυστικά της θάλασσας και αναδεικνύουν με ένα μοναδικό τρόπο τους θησαυρούς της, μέσα από κάθε τους πιάτο!
Χωρίς αμφιβολία, η οικογένεια Ισαάκ, από όπου πήρε και το όνομά της η ταβέρνα, έχει δημιουργήσει τον δικό της θαλασσινό μύθο. Εδώ, όλα τα ψάρια φτάνουν κατευθείαν από τα δίκτυα του ψαρά φρεσκότατα και σπαρταριστά. Τόσο, που θα δυσκολευτείς να διαλέξεις από την πλούσια ψαριά της ημέρας! Βέβαια, το άψογο και φιλικό προσωπικό του είναι πάντα δίπλα σου να σε ενημερώνει για όλες τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου.

Σε μια μοναδική ατμόσφαιρα, οι λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών απολαμβάνουν εκλεκτούς πλούσιους ψαρομεζέδες βασισμένους σε εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, ολόφρεσκα ψάρια, αλλά και τα καλύτερα προϊόντα με “γεύση” τη θάλασσα.

Ανάμεσα στα πολλά και ωραία πιάτα που μαγειρεύονται στην κουζίνα πραγματικά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, αλλά το «Sauté Calamari» δεν χάνεται με τίποτε. Πρόκειται για ένα ευρηματικό πιάτο μαγειρεμένο το μισό χρόνο στο τηγάνι και τον υπόλοιπο μισό χρόνο στο φούρνο που εντυπωσιάζει και δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Από τις πιο δημοφιλή επιλογές είναι η τσιπούρα, η μαρίδα, ο σολομός, το λαβράκι και ο ξιφίας ενώ πολλοί επισκέπτονται την ταβέρνα Isaac για να απολαύσουν τα μοναδικά λαζάνια με θαλασσινά που τόσο νόστιμα δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού. Συνδυάζουμε το φαγητό μας με ουζάκι που ταιριάζει γάντι στη θάλασσα και στοιχηματίζουμε πως αυτό το ταξίδι δεν θα θες να τελειώσει ποτέ!

Τους καλοκαιρινούς μήνες, στο μαγαζί γίνεται ο χαμός γι ́αυτό και εμείς σου προτείνουμε να κάνεις τη κράτησή σου από νωρίς. Από εδώ εξάλλου έχουν περάσει ουκ ολίγοι κοσμικοί, όπως μαρτυρούν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες που θα βρείτε στις σελίδες του μαγαζιού στο Facebook και το Instagram.

Αρχ. Μακαρίου 77 – 79, Λιμανάκι Αγίας Νάπας, Τ: 23 723586