Οικογενειακές δραστηριότητες: Διασκέδαση και παιχνίδι για όλους

Οι στιγμές διασκέδασης είναι τόσο σημαντικές για όλους μας μέσα στην πιεστική καθημερινότητα που ζούμε. Για αυτές τις μοναδικές στιγμές που αναζητούμε, το Play4All είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά ή την παρέα μας.

Προσφέροντας σε όλους εμάς τόσες πολλές εναλλακτικές προτάσεις, το Play4All μας εγγυάται ότι θα περάσουμε ευχάριστα τον χρόνο μας και δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Ο χώρος διαθέτει μια μεγάλη αίθουσα bowling για τους λάτρεις των ομαδικών παιχνιδιών, παιδότοπο ιδανικό
για παιδιά από μικρές ηλικίες μέχρι 10 χρονών, γήπεδο Futsal καθώς και Privet Disco χώρος για ιδιωτικά πάρτι. Το νέο γήπεδο Futsal προσφέρεται για οποιαδήποτε στιγμή με κράτηση για μία ώρα!


Το Play4All είναι επίσης ο κατάλληλος χώρος για τους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς στις υπερσύγχρονες οθόνες 5HD στο χώρο του Play4All, προβάλλονται όλα τα μεγάλα ντέρμπι. Είμαστε βέβαιοι πως θα απολαύσετε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο
του Play4All. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τους έμπειρους εκπαιδευτικούς για την ασφάλεια και την ψυχαγωγία των παιδιών σας εντός του σύγχρονου παιδότοπου, απολαμβάνοντας τις στιγμές χαλάρωσης με τη συνοδεία ποτού και του γευστικού φαγητού από την μεγάλη γκάμα του πλούσιου μενού σε ένα πλήρες κλιματιζόμενο χώρο.

Το Play4All είναι ο ιδανικός χώρος για τη διοργάνωση μοναδικών πάρτι γενεθλίων, για παιδιά όλων των ηλικιών. Μπορείτε να επιλέξετε τον χώρο που επιθυμείτε, μεταξύ του μεγάλου παιδότοπου, της αίθουσας bowling, του γηπέδου Futsal και του Privet Disco. Για όσους από εσάς ζητάτε το κάτι διαφορετικό, το Play4All προτείνει συνδυασμό δύο χώρων, για πάρτι που θα σας μείνουν αξέχαστα σε εσάς και τα παιδιά σας.

Γρίβα Διγενή 149, Παραλίμνι, Τ: 23 740555

Facebook: Play4All Bowling – The “Strongest” Playground

Instagram: play4all_playground

play4all.com.cy