Αμερικάνικη Bistro εμπειρία

Για όσους θέλουν να βιώσουν μια πραγματική Αμερικάνικη bistro εμπειρία, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην καρδιά του Παραλιμνίου. Το Midtown Bistro ξεχώρισε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, για τους γαστρονομικούς γευστικούς συνδυασμούς του, και για την άψογη αισθητική του.

Στο Midtown Bistro, οι ιδιοκτήτες Παναγιώτης και Σταύρος, έχουν ως στόχο να παρέχουν άριστη ποιότητα σε κάθε πιάτο και μαζί με το εξαιρετικό προσωπικό του εστιατορίου προσφέρουν άψογη φιλοξενία σε όλους τους θαμώνες. Στον ζεστό και προσεγμένο χώρο του bistro, μπορείς να ανακαλύψεις με τη παρέα σου όλες τις αυθεντικές γεύσεις που διατίθενται στο μενού από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξεκινώντας τη μέρα, μπορείτε να απολαύσετε το καταπληκτικό brunch στο οποίο θα βρείτε εκλεκτές επιλογές σε αφράτα αμερικάνικα pancakes, αβγά Benedict αλλά και οι υγιεινές επιλογές όπως το Avocado και Spinach τοστ για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Πρωταγωνιστές στο μενού είναι τα ζουμερά burgers, που είναι και το σήμα κατατεθέν του αγαπημένου εστιατορίου. Ξεκινώντας από το κλασσικό «βρώμικο» Cheese burger και Black Jack burger, στις πιο εναλλακτικές γεύσεις του Midtown Burger και του Empire burger, οι γεύσεις θα σας μείνουν αξέχαστες. Στο μενού θα βρείτε και τις Vegetarian και Vegan επιλογές σε burgers όπως το Salmon και Tuna burgers καθώς και το Veggie burger. Στο πλούσιο μενού θα βρείτε επίσης νόστιμες σαλάτες, άριστης ποιότητας steaks, τις ιδιαίτερες γεύσεις των House Specials και πολλές άλλες γευστικές επιλογές.

Για μία γευστική εμπειρία που θα σαγηνεύσει όλες τις αισθήσεις, επισκεφτείτε το Midtown Bistro. Τα τελευταία χρόνια κατέχει την πρωτιά στις προτιμήσεις των απανταχού καλοφαγάδων, για την πρωτοτυπία στις γεύσεις που κατακλύζουν τον ουρανίσκο.


Αντώνη Παπαδόπουλου 9, Παραλίμνι, Τ: 23 730547

Facebook: Midtown Bistro

Instagram: midtown.bistro_bnm