4 τάσεις στο χρώμα μαλλιών για το φθινόπωρο του 2020

Περνάει τόσο γρήγορα ο χρόνος που σε λίγο καιρό θα κατεβάσουμε τα μακρυμάνικα και τα κλειστά παπούτσια και θα αναζητάμε τα νέα trends για να αλλάξουμε το χρώμα των μαλλιών μας.

Οι πιο σκούρες αποχρώσεις είναι αυτές που μονοπωλούν το ενδιαφέρον το φθινόπωρο, ενώ και οι ανταύγειες που χαρίζουν απλά φως στο πρόσωπο είναι μία πινελιά που ανανεώνει το hairstyle των γυναικών που δεν θέλουν να κάνουν ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους.

Η Stephanie Brown, μία από τις καλύτερες hairstylers της Αμερικής και συγκεκριμένα της Νέας Υόρκης παρουσιάζει τις τάσεις του φθινοπώρου, στο χρώμα των μαλλιών. 

Από το καστανό μελί της Beyonce μέχρι το μελαχρινό της Megan Markle αυτές είναι οι top προτάσεις της σεζόν, στις βαφές μαλλιών.

Cinnamon Ombre

Είναι γεγονός: οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο έχουν αυτό το χρώμα μαλλιών. Αυτό «το καστανό της κανέλας» ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ, όταν ανοίγει ελαφρώς προς τις άκρες δίνει φως στο πρόσωπο και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά. 

Μία ζεστή απόχρωση ιδανική για το φθινόπωρο, για γυναίκες κάθε ηλικίας. Η Eva Longoria διατηρεί αυτό το χρώμα εδώ και χρόνια.

Mushroom Blonde

Το ξανθό δεν γίνεται να λείπει από τις προτάσεις και για το φθινόπωρο είναι πιο ψυχρό. Είναι ένα ξανθό που κρύβει χρυσούς τόνους. Sarah jessica Parker και Gigi Hadid είναι δύο διάσημες γυναίκες που επιλέγουν το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών.

Golden Black

Το χρυσό πρωταγωνιστεί και στα μαύρα μαλλιά και η hairstylist αναφέρει ότι πρέπει να διευκρινίσετε στον κομμωτή σας ποιο μελαχρινό να επιλέξει για εσάς (σσ. να μην κοκκινίζει αλλά να πηγαίνει προς το μωβ). 

Το χρώμα μαλλιών της Meghan Markle ποτέ δεν ήταν πιο must.

Blood Orange-Red

Το κόκκινο πάντα έχει μία θέση στα trends και το 2019 είχε την τιμητική του. Για το φθινόπωρο του 2020, τα χάλκινα χρώματα μοιάζει με τα φύλλα που αλλάζουν χρώμα: ξεκινούν με ένα βαθύ και πλούσιο πορτοκαλί και καταλήγουν σε μία ζωηρή κόκκινη απόχρωση.

Φανταστείτε το χρώμα μαλλιών της Kate Bosworth και της Emma Stone.

Πηγή bovary.gr/