Όλα τα fashion approved σύνολα με τζιν για το φετινό ρεβεγιόν

Τα Χριστούγεννα είναι όντως η πιο glorious περίοδος για το styling.

Τα πιο πολυτελή υλικά και υφάσματα βρίσκονται στη διάθεση μας, αφού μπορούμε να βάλουμε ό,τι πιο sparkly και επίσημο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να χάσουμε και το προσωπικό μας style. 

Εάν, λοιπόν, δεν αγαπάτε τα σταθερά υφάσματα και είστε αυτός ακριβώς ο τύπος που ορκίζεται στο κλασικό του denim, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το αποχωριστείτε τις μέρες των γιορτών.

Η μόδα έχει πάψει πια να υποδεικνύει τι είναι appropriate και τι όχι και εμείς έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα πιο fashion forward σύνολα και για το φετινό ρεβεγιόν, με απόλυτο πρωταγωνιστή το all time αγαπημένο μας, blue denim.

Αφού, λοιπόν, επιλέξουμε την γραμμή που θέλουμε να έχει το τζιν της επικείμενης βραδιάς (προτείνουμε μια wide leg παντελόνα ή ένα κλασικό ίσιο fit), μπορούμε να παίξουμε με το πάνω μέρος, και φυσικά τα παπούτσια.

Εντυπωσιακά πουκάμισα, bustier, πολυτελή υφάσματα, φτερά, strass και πολύ χρώμα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μπορούν να ντύσουν ιδανικά ένα denim, κάνοντας το απόλυτα ταιριαστό με το γιορτινή και glam ατμόσφαιρα της βραδιάς. 

Τα παπούτσια πρέπει να είναι εξίσου εντυπωσιακά, με τα neon χρώματα να είναι η ιδανική επιλογή, που θα κάνει τον όποιο συνδυασμό πολύ σημερινό. 

X-mas approved denim looks:

Denim + feather bustier

Φωτογραφία: instagram/@ carla_ginola 

Denim + satin shirt + glam pumps

Φωτογραφία:instagram/@ polliani 

Denim + romantic velvet top

Φωτογραφία: instagram/@ vivid 

Denim + metallic body suit + classic black cardigan

Φωτογραφία: instagram/@ camillecharriere 

Straight denim + bra top + glittery sandals

Φωτογραφία: instagram/@ slipintostyle 

Denim + neon bodycon + mules

Φωτογραφία: instagram/@ chiaraferragni 

Wide leg denim + maxi kimono + party mini bag

Φωτογραφία: instagram/@ laura_eguizabal 

Πηγή Bovary.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news