Το πιο fashionable και πρακτικό cover up του φετινού καλοκαιριού

Αν υπάρχει μια μετοχή που δεν χάνει ποτέ την αξία της στο χρηματιστήριο της μόδας, είναι η άνεση. 

Αυτό το αίσθημα απελευθέρωσης, ανάτασης, ανακούφισης που νιώθουμε ότι φοράμε κάτι που δεν μας καταπιέζει, δεν κουράζει το σώμα μας και δεν κάνει έντονη την παρουσία του όσο το φοράμε. Η άνεση, λοιπόν, είναι το ζητούμενο όπου κι αν βρισκόμαστε. Στο σπίτι, στο γραφείο, στην παραλία. 

Η τελευταία είναι το σκηνικό δράσης στην καθημερινότητα του καλοκαιριού: τα ρούχα που επιλέγουμε τις εμφανίσεις μας πάνω από το μαγιό δεν μπορούν παρά να είναι πρακτικά και αέρινα. 

Το φετινό καλοκαίρι, η άνεση των cover ups ανεβαίνει επίπεδο. Ενα κοντομάνικο πουκάμισο με prints φοριέται με το μαγιό και δημιουργεί τον πιο cool συνδυασμό.

Τα camps shirts που παίζουν με τα χρώματα και τα σχέδια -και έχουν πλέον unisex χαρακτήρα- είναι πλέον το απόλυτο cover up του φετινού καλοκαιριού και ένα από τα basic κομμάτια για την βαλίτσα των διακοπών γιατί μπορούν να συνδυαστούν με μια βερμούδα και ένα σορτς και να δημιουργήσουν ένα ακόμα outfit για τις ημέρες στο νησί. 

Η μόδα μας προστάζει να αφήσουμε στην άκρη τις ταμπέλες που βάζουμε στα ρούχα και την κατηγοριοποίηση που κάνουμε και μας περιορίζει.

Ενα πουκάμισο μπορεί να γίνει η εναλλακτική πρόταση για μια εμφάνιση στην παραλία και στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα βρείτε την απόδειξη:

Πηγή bovary.gr/