Τα ιδιαίτερα Yeezy του 2022

Τα πρώτα Yeezy της Adidas για το 2022 και η μπλε ρουαγιάλ υπεροχή τους.

Kanye West λάνσαρε το πρώτο σπουδαίο sneaker της νέας χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το Yeezy Boost 350 V2. Βέβαια, αν εσύ είσαι sneakerhead μάλλον δεν περίμενες τη νέα χρονιά για να βρεις δικαιολογία και να αρχίσεις να στοκάρεις καινούργια sneakers. Όπως και να το κάνουμε, όμως, η έλευση του νέου έτους αποτελεί μία καλή αφορμή για ένα ακόμα ζευγάρι Yeezy.

Λαμπρό μέσα στον μινιμαλισμό του

Το πρώτο Yeezy της σεζόν, λοιπόν, είναι απλώς ακαταμάχητο, λαμπρό μέσα στον μινιμαλισμό του, παρότι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό του, δεν κομίζει κάτι το καινούργιο στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα, πέρα από την μπλε ρουαγιάλ ρίγα του, στο πλάι της εξωτερικής του όψης, που κάνει αδύνατο το να μην το θαυμάσεις, ακόμα και από μακριά, χάρη στην αντίθεση με το κατάμαυρο φόντο.

Πάντα κάτι μας θυμίζει

Το μοντέλο και το στυλ του μοιάζει πολύ με το Yeezy Core Red του 2016, το οποίο πλέον κάνει δεύτερη -τρελή- καριέρα στις αγορές μεταπώλησης. Το ίδιο αναμένουμε και από αυτό, μιας και το μπλε της ρίγας του που είναι τόσο ζωντανό που εύκολα το λες και εκτυφλωτικό είναι γραφτό να αφήσει εποχή.

Από: Esquire IT, esquire.com.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news