Ο εύκολος και έξυπνος τρόπος να κάνετε dress up τα ρούχα που φοράτε στο σπίτι

Οι συνθήκες της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού είναι πρωτόγνωρες για όλους -κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για μια τέτοια καθημερινότητα. 

Ανάμεσα σε οδηγούς με online δραστηριότητες προς αποφυγή της βαρεμάρας, ιδέες για δημιουργική απασχόληση, λίστες για ταινίες και βιβλία, εμφανίστηκε και το ζήτημα του καθημερινού ντυσίματος

Τι φοράς όταν δουλεύεις (ή και όταν δε δουλεύεις) στο σπίτι;

Η διαδικασία του πρωινού ντυσίματος φτιάχνει τη διάθεση, λειτουργεί σαν ένας ακόμα διακόπτης που σημαίνει την έναρξη της μέρας και μας κινητοποιεί -τι γίνεται όμως όταν καλούμαστε να περάσουμε σειρά ημερών (χωρίς σαφή προθεσμία) με άνετες φόρμες και πυτζάμες;

Υπάρχει ένας απλός και εύκολος τρόπος να κάνετε dress up τα ρούχα που φοράτε εντός σπιτιού, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε, ούτε να φορέσετε τζιν ή φορέματα για να μαγειρέψετε ή να γράψετε στο λάπτοπ.

https://www.instagram.com/p/B9m6m_8nHS4/?utm_source=ig_embed

Να φορέσετε τα κοσμήματά σας!

https://www.instagram.com/p/B63Ceqhok2M/?utm_source=ig_embed

Μπορεί να είναι απλό και αυτονόητο, αλλά στην εκτός Instagram πραγματικότητα, δεν έχουν όλοι τον αυτοματισμό να φορέσουν τους χρυσούς κρίκους τους ετοιμάζοντας πρωινό -αυτό συμβαίνει συνήθως όταν πρόκειται για κοσμήματα που δεν αφαιρείτε καθόλου.

Ο συνδυασμός casual ρούχων ή εσωρούχων με κοσμήματα είναι ένα συνηθισμένο Instagram look, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το εφαρμόσετε στην πράξη.

Δεν χρειάζονται υπερβολές –ένα κολιέ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα fancy κοκαλάκι στα μαλλιά ή ένας φιόγκος, είναι ικανά να σας φτιάξουν τη διάθεση και να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι φοράτε κάτι πιο επίσημο.

Bonus: έτσι θα χαρείτε περισσότερο και κοσμήματα που φοράτε λιγότερο συχνά!

Πηγή bovary.gr/