Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: οι τετράποδοι κλέβουν την παράσταση στην πασαρέλα

Φέτος στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, είδαμε σχεδιαστές να στυλιζάρουν όχι μόνο μοντέλα αλλά και μερικούς μικρούς τριχωτούς φίλους. Στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης για τη συγκέντρωση χρημάτων για τις φιλοζωικές οργανώσεις, η εναρκτήρια επίδειξη μόδας CatWalk FurBaby του Elysian Impact έφερε κοντά σχεδιαστές, μοντέλα και αδεσποτάκια.

Στην πασαρέλα εμφανίστηκαν 10 μοντέλα με πανέμορφα ρούχα που σχεδίασαν μεταξύ άλλων οι Nicole Miller, Brook Wilder και Victor de Souza.

Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: οι τετράποδοι κλέβουν την παράσταση στην πασαρέλα

Η Dr. Christina Rahm, η οποία είναι η διευθύνουσα σύμβουλος της DRC Ventures και επίσης ο κύριος χορηγός της εκδήλωσης, έχει τρία σκυλιά και μια γάτα. Διαχειρίζεται διάφορες μάρκες, συμπεριλαμβανομένης μιας πολυτελούς σειράς μόδας υψηλής ραπτικής για κατοικίδια ζώα και ανθρώπους.

Εβδομάδα μόδας Νέα Υόρκη 2023, σκυλάκια

“Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε… Τι κάνουμε για τα ζώα; Και ο σύζυγός μου, ο Clayton Thomas, η οικογένειά του, είμαστε κτηνίατροι, οπότε αποφασίσαμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για τα ζώα”, δήλωσε ο Rahm σε ένα βίντεο που μοιράστηκε το Reuters.

Εβδομάδα μόδας Νέα Υόρκη 2023, σκυλάκιαReuters

“Ήθελα να φαίνονται όλα μοντέρνα. Έτσι, κάναμε και μια σειρά υψηλής ραπτικής”, πρόσθεσε η Rahm.

Εβδομάδα μόδας Νέα Υόρκη 2023, σκυλάκια

Εν τω μεταξύ, η επίδειξη της Collina Strada (σε άλλη επίδειξη) αποτέλεσε ωδή στα ζώα σε μια ατμόσφαιρα θηριοτροφείου. Ένα μοντέλο με μουστάκια”νιαούρισε” μπροστά στο ενθουσιασμένο κοινό, ακολουθούμενο από ένα μοντέλο με κέρατο ρινόκερου και ένα άλλο με ρύγχος γουρουνιού.

Μήπως επιτέλους αρχίσουμε να τιμούμε ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μας, τα ζωάκια;

Πηγή: womantoc.gr