Δύο αδερφές από την Αϊτή σου δίνουν άφθονη στιλιστική έμπνευση

Η μόδα στο Instagram μπορεί να είναι συναρπαστική, αν καταφέρει φυσικά να ξεπεράσει τον σκόπελο της ομοιομορφίας. 

Μακριά από όρους επιρροής και νέες ιδιότητες και επαγγέλματα, πολλά άτομα με ιδιαίτερο προσωπικό στιλ βρίσκουν στην πλατφόρμα ένα μέσο προβολής και έκθεσης, δημιουργώντας ένα κοινό το οποίο δεν ακολουθεί πιστά αλλά εμπνέεται. 

Φυσικά, συχνά εκτός από τα ίδια τα ρούχα, παίζει ρόλο και η παρουσίαση, το «στήσιμο» -οι όμορφες φωτογραφίες που μοιάζουν με editorial μόδας

Ένα τέτοιο προφίλ -πηγή έμπνευσης έχουν δημιουργήσει η Shelcy και η Christy, δύο αδερφές από την Αϊτή που ζουν στη Νέα Υόρκη.

https://www.instagram.com/p/CBHTcdXj-Kk/?utm_source=ig_embed

Το στιλ τους ξεφεύγει από τα mainstream πρότυπα και ισορροπεί ανάμεσα στο business και το fun μιας πόλης όπως η Νέα Υόρκη –ζωηρά χρώματα και prints, classy κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις, ρομαντικά στοιχεία αλλά και urban cool ρούχα.

https://www.instagram.com/p/B_3mARoDEdh/?utm_source=ig_embed

Μάλιστα, συνδυάζουν τα outfits τους ώστε να λειτουργούν συμπληρωματικά και έτσι δεν παρουσιάζουν μόνο δύο εναλλακτικές ανά φωτογραφία, αλλά και ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/B_qbTl_jws1/?utm_source=ig_embed

Από δερμάτινα σε crochet φορέματα, και από τζιν σε σακάκια και πουλόβερ, οι αδερφές πίσω από το nycxclothes θα γεμίσουν ζωντάνια και έμπνευση το feed σου.

https://www.instagram.com/p/B8U3g2ND4TL/?utm_source=ig_embed

Το στιλ τους αξίζει την προσοχή σου!

https://www.instagram.com/p/B-f9KMPDjM2/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B-YF7LcDdD5/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CAeMWY_D6Wo/?utm_source=ig_embed

Πηγή bovary.gr/