4 μυστικά των designers για ένα εντυπωσιακό σπίτι

Θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας όπως ένας επαγγελματίας διακοσμητής και να το μετατρέψετε σε έναν χώρο μοντέρνο και ξεχωριστό; Ανακαλύψετε τα μυστικά των interior designers που θα σας βοηθήσουν να πετύχεte το ιδανικότερο design για το σπίτι σας.

Έθνικ διακόσμηση

Το έθνικ στiλ δηλώνει την ποικιλία και την δυναμική ενέργεια του χώρου καθώς είναι συνυφασμένο με έντονα χρώματα και σχέδια με αφρικάνικα στοιχεία. Σύμφωνα με τους διακοσμητές του Rococo London μπορείτε να προσθέσετε στο καθιστικό σας μαξιλάρια με ασύμμετρα μοτίβα και prints δίνοντας την αίσθηση ένος εξωτικού τοπίου.

Το στιλ της τραπεζαρίας

Μπορείτε να διαμορφώσετε την τραπεζαρία σας ανάλογα με το ύφος που επιθυμείτε: Εαν θέλετε να δημιουργήσετε μια οικογενειακή ζεστασιά στον χώρο, τότε τοποθετήστε μια στρογγύλη ξύλινη τραπεζαρία και αποφύγετε οποιοδήποτε εύθραστο αντικείμενο. Διαφορετικά αν φαντάζεστε ένα χώρο που θα περνάτε χρόνο με τις παρέες σας τότε προτιμήστε μια pop τραπεζαρία στην οποία θα κυριαρχεί το λευκό αλλα και οι mix and match αποχρώσεις.

Το μπλε δωμάτιο

Το μπλε χρώμα είναι η ασφαλής επιλόγη για ένα παιδικό δωματίο άλλα μπορείτε να το δοκίμασετε και για το δικό σας. Σύμφωνα με την διακοσμήτρια Sophie Asby, το μπλε παρα την εντόνη απόχρωσή του μεταδίδει στο χώρο μια γαλήνη που σας βοηθάει να ξεκουραστείτε. Μπορείτε να το συνδυάσετε με λευκές κουρτίνες και ματ επίπλα ώστε να σπάσετε την μονοχρωμία.

Μοντέρνα διακόσμηση με vintage στοιχεία

Συνδυάστε παλιά με νέα έπιπλα ανανεώνοντας τη μορφή του σπιτιού σας. Αν πρόκειται για το σαλόνι μπορείτε να προσθέσετε αντίκες ακόμα και vintage πολυθρόνες. Τα υλικά που πρέπει να κυριάρχουν είναι το ξύλο,το γυαλί και το μέταλλο που εκπροσωπούν το πρωτοποριακό και το κλασικό στιλ. Αν πετύχετε τις σωστές μείξεις το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

gynaikamagazine.gr