Όταν η τέχνη προκαλεί τη φαντασία!

Τα είδη υγιεινής για το σπίτι σας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση γι’ αυτό και στο Bagno Designs στο Παραλίμνι, το έμπειρο προσωπικό γνωρίζει πως ένας χώρος µπορεί να διαµορφώσει και να αποτυπώσει εντυπώσεις, προσφέροντας τις καλύτερες επιλογές στα είδη υγιεινής.

Η ιστορία του Bagno Designs ξεκινάει πριν μερικά χρόνια όταν ο Θεόδωρος Πυρίλλης ιδρύει της εταιρεία μ’ ένα εξαιρετικά μικρό κεφάλαιο. Η εταιρεία αρχικώς εμπορευόταν μόνο είδη υγιεινής και κεραμικά και ταυτόχρονα εμπλούτισε την γκάμα της με εξειδικευμένα δομικά υλικά. Τα πρώτα εμπορεύματα της εταιρείας είχαν εισαχθεί από την Ισπανία και στην συνέχεια ακολούθησαν εισαγωγές από την Ιταλία, Ελλάδα, Γερμανία και Αγγλία.

Σήμερα, ιδιωτικές μετρήσεις καταδεικνύουν την Bagno Designs πρώτη σε πωλήσεις σε Παγκύπρια βάση σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων. Επιλέγουν τα καλύτερα προϊόντα για τον προσωπικό χώρο του μπάνιου σας, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας για ποιότητα και υψηλή αισθητική.

Οι νέες αλλά και κλασσικές γραμμές, οι τολμηρές φόρμες, οι προκλητικοί σχεδιασμοί και τα μοντέρνα υλικά είναι μερικά μόνο από τα τεκμήρια που αποδεικνύουν πως η συγκεκριμένη εταιρεία δεν επαναπαύεται ποτέ. Τα είδη υγιεινής και τα κεραμικά που θα βρείτε στο Bagno Designs είναι αυτά που έχουν και τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στο χώρο. Η άριστη λειτουργικότητα και η όμορφη εμφάνιση τους είναι ό,τι καλύτερο για την επιτυχία της διαρρύθμισης και διακόσμησης του χώρου.

Ανακαλύψτε  την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει η συλλογή τους πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δημιουργήστε το δικό σας χώρο όπως εσείς τον ονειρευτήκατε.

∆ρόµος Παραλιµνίου-Αγίας Νάπας, Παραλίµνι, Τηλ: 23 827 200 – 23 823 755