Το ζευγάρι που κατασκευάζει τις πιο μαγικές καλύβες στο δάσος

Το δημιουργικό ζευγάρι των Αμερικανών Jacob Witzling και Sara Underwood κατασκευάζει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες καλύβες σε δάση των ΗΠΑ.

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι των νεαρών αμερικανών σχεδιαστών Jacob Witzlingκαι Sara Underwood έχει κατασκευάσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και μαγικές μικρές καλύβες στα δάση του Pacific Northwest, μια μεγάλη περιοχή που απλώνεται από την Βρετανική Κολομβία του Καναδά και φτάνει μέχρι και τις αμερικανικές πολιτείες Αϊντάχο, Όρεγκον και Ουάσινγκτον.

Οι ίδιοι, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο και τη δύναμη των social media, έχουν διαδώσει τη δουλειά σε εκατομμύρια κόσμου που τους ακολουθεί. Μόνο η Sara Underwood έχει πάνω από 9 εκατομμύρια followers στο Instagram, χωρίς να παραγνωρίζουμε βέβαια ότι η ίδια είναι και παρουσιάστρια – μοντέλο. Δεν της έφεραν οι καλύβες τόσο κόσμο.

Την κατασκευή των μικρών καλυβών, σε οκτάγωνο ή σχήμα διαμαντιού συνήθως, την καταγράφουν, αυτό έλειπε, μέσα από μία σειρά από βίντεο. Από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική υλοποίησή τους. Μάλιστα, μία από τις δύο καλύβες έχει δύο ορόφους, μπορείς να ανέβεις με μία σκάλα.


Το τέλειο καταφύγιο για να μπούμε σε καραντίνα
© Jacob Witzling / Sara Underwood

Ο τελικός σκοπός τους είναι η δημιουργία της Cabinland, μίας μικρής κοινότητας από 10 καλύβες, όλες τους κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά και με την μέθοδο της επανάχρησης.

© Jacob Witzling / Sara Underwood

Άσχετα αν κάποιοι πουν ότι το ζευγάρι βάζει σε πρώτο πλάνο τα social media και ότι δεν πας στην τελική να ζήσεις off-the-grid «μακριά από τον κόσμο» με το Instagram, YouTube και αναρτήσεις «στο κόκκινο», το τελικό αποτέλεσμα και η δουλειά τους είναι πραγματικά εντυπωσιακή και εμπνέει.© Jacob Witzling / Sara Underwood

Πηγή athensvoice.gr/