Τα κεριά-εμμονή των πιο «ψαγμένων» design lovers μοιάζουν με έργα τέχνης

Ενα από τα διακοσμητικά στοιχεία που μεταμορφώνουν τον χώρο και δημιουργούν υπέροχη ατμόσφαιρα είναι τα κεριά -ένα αντικείμενο που αποτελεί «εμμονή» για πολλούς design lovers.

Με το Instagram να αποτελεί ουσιαστικά μια ανοιχτή για όλους πηγή πληροφοριών και έμπνευσης, δεν είναι δύσκολο να καταλαβαίνει κανείς ποια είναι τα micro-trends με τα οποία κατά καιρούς οι λεγόμενες influencers παθαίνουν εμμονή και κατακλύζουν τις αρχικές σελίδες μας. 

Πέρα από τη μόδα και την ομορφιά, η διακόσμηση αποτελεί μια πτυχή της αισθητικής, η οποία σίγουρα πρέπει να τροφοδοτείται με νέες τάσεις, εικόνες, αναρτήσεις και φωτογραφίες, ώστε να μη μένει στάσιμη και να εξιτάρει τους οπαδούς της.

Τελευταία, το αντικείμενο που βλέπουμε συνεχώς να εμφανίζεται στις αρχικές μας στο Instagram είναι ένα κερί που μοιάζει με γλυπτό και έχει ξετρελάνει τους style lovers, που εκτιμούν την ιδιαιτερότητα στο design και το καθετί που είναι out-of-the-box. Φέρουν την υπογραφή του Ολλανδού designer Lex Pott και είναι τόσο ξεχωριστά, που σχεδόν λυπάσαι να τα ανάψεις.

https://www.instagram.com/p/CAyKQK9CWQy/?utm_source=ig_embed

Ιδανικά για τους λάτρεις του μίνιμαλ αλλά και όσους αγαπούν την περισσότερο μαξιμαλιστική προσέγγιση της διακόσμηση, κυκλοφορούν σε διακριτικές αποχρώσεις αλλά και έντονα χρώματα, συμπληρώνοντας άψογα το interior design κάθε χώρου. Είναι τέλεια για να πετύχουμε ένα art de la table, όταν διοργανώνουμε ένα δείπνο με φίλους ή ακόμα και κάτι πιο επίσημο. Φινετσάτα, λεπτεπίλεπτα και statement χαρίζουν στιλ και προσωπικότητα.

https://www.instagram.com/p/CA5yXcrHkKG/?utm_source=ig_embed

Ο ίδιος ο Ολλανδός σχεδιαστής στο προφίλ του στο Instagram χαρίζει άφθονη έμπνευση μέσα από τα χρωματιστά του κεριά και τις συνθέσεις του.

Δίνοντας μια μαγική και στιλάτη πινελιά σε κάθε γωνιά του σπιτιού -ή της βεράντας, τα βράδια που θα απολαμβάνουμε την καλοκαιρινή δροσιά- τα κεριά αυτά είναι ό,τι πιο εκκεντρικά stylish κυκλοφορεί τελευταία.

Πηγή bovary.gr/