Συνώνυμο Επαγγελματισμού και Συνέπειας

Η εταιρεία AMIRAZ GENERAL CLEANING προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού, καθώς και εξειδικευμένες παροχές προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο εδώ και 14 χρόνια (από το 2008) η εταιρεία AMIRAZ GENERAL CLEANING διατηρεί τον χώρο σας καθαρό. Με εξειδίκευση στον καθαρισμό σε οικιακούς, γραφειακούς, εμπορικούς – εταιρικούς χώρους, καθώς και σε τουριστικές οικίες, στις οποίες παρέχεται επίσης η υπηρεσία «Arrival Cleaning – Welcome Back» κατά την άφιξη του πελάτη στο κατάλυμα. Παράλληλα η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης καθαρισμούς που αφορούν απλές αφίξεις μέχρι και VIP αφίξεις.

Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει δικά της πλυντήρια και λευκά είδη (σεντόνια, πετσέτες), τα οποία μπορούν να ενοικιαστούν σε συνδυασμό με το πακέτο του καθαρισμού.
Η AMIRAZ GENERAL CLEANING παρέχει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας με υπευθυνότητα ενώ παράλληλα με τον κατάλληλα εξειδικευμένο εξοπλισμό και τα ιδανικά προϊόντα η ομάδα της εταιρείας εγγυάται άριστο αποτέλεσμα σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνει.

Με βάση τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά πραγματοποιούνται επισκέψεις διαγνωστικού αλλά και συμβουλευτικού χαρακτήρα από εξειδικευμένο προσωπικό, που αποσκοπούν άρτιο αποτέλεσμα στον χώρο σας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι μεταξύ άλλων και οι ακόλουθες: Καθαριότητα και γυάλισμα δαπέδων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (κεραμικά, μάρμαρα), καθαριότητα γυάλινων πορτοπαραθύρων και πλαισίου αυτών (οδηγός αλουμινίου), εργασίες συντήρησης επαγγελματικών χώρων ή εξοχικών κατοικιών (σε μηνιαία ή εβδομαδιαία βάση) πρώτο καθάρισμα νέων κατοικιών. Παράλληλα η εταιρεία αναλαμβάνει την συντήρηση και καθαριότητα κήπων αλλά και την καθαριότητα καναπέδων. Η εταιρεία καθαρισμού AMIRAZ GENERAL CLEANING εγγυάται τις ποιοτικότερες λύσεις καθαρισμού σε συνάρτηση πάντα με τους περιβαντολογικούς κανόνες, το σεβασμό στον πελάτη, τις προσιτές τιμές προσφέροντας εγγυημένη ποιότητα στον τομέα της καθαριότητας.

Συνοπτικά η εταιρεία καθαρισμού AMIRAZ GENERAL CLEANING αναλαμβάνει:

– Καθαριότητα και γυάλισμα δαπέδων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (κεραμικά, μάρμαρα)

– Καθαριότητα γυάλινων πορτοπαραθύρων και πλαισίου αυτών (οδηγός αλουμινίου)

– Εργασίες συντήρησης επαγγελματικών χώρων ή εξοχικών κατοικιών (σε μηνιαία ή εβδομαδιαία βάση)

– Πρώτο καθάρισμα νέων κατοικιών

– Συντήρηση και καθαριότητα κήπων και καθαριότητα καναπέδων

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφόρος Κάβο Γκρέκο 342, Παραλίμνι, Τ: 70005012, 99 184300

Facebook: Amiraz General Cleaning