Πρωτοπορία, εξέλιξη και τεχνογνωσία στο χώρο του καθαρισμού!

H ProClean Express εδώ και τρία χρόνια έχει κερδίσει την αξιοπιστία του κόσμου και συνεχίζει να είναι πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού. Κύριο µέληµα της ομάδας της ProClean Express είναι η υγιεινή και η καθαριότητα του χώρου που αναλαμβάνει. Ο ιδιοκτήτης της Χριστόφορος Μελέκκης μας μιλάει για την εξειδικευμένη τεχνολογία Prochem Performer που είναι το μεγάλο προτέρημα της εταιρείας.

Μετά από 3 χρόνια λειτουργίας της ProClean Express ποια είναι τα αποτελέσματα σας στο χώρο της καθαριότητας;

Τα αποτελέσματα μας είναι άριστα, καθώς προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα εξειδικευμένες λύσεις για τον κάθε χώρο ξεχωριστά και με συνέπεια και επαγγελματισμό πιστεύω πως έχουμε κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην επαρχία όσο και σε Παγκύπρια βάση. Χρόνο με τον χρόνο υπάρχει εξέλιξη όσο αφορά τους μηχανισμούς και τεχνολογίες μας, κυνηγώντας πάντοτε την τελειότητα.

Τι είναι αυτό που κάνει την εταιρεία σας να ξεχωρίζει ώστε να κερδίζετε την εμπιστοσύνη του κόσμου;

Πέρα από την εργατικότητα που μας χαρακτηρίζει όσο αφορά τις εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού προσφέρουμε επίσης:

  • Καθαρισμό εις βάθος σε δάπεδα
  • χαλιά
  • στρώματα
  • κεραμίδια
  • εξωτερικούς χώρους
  • blinds
  • ταπετσαρίες
  • καναπέδες
  • πολυθρόνες
  • τέντες

Αυτό που κερδίζει τον κόσμο είναι η σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτουμε στο δυναμικό μας, όπως για παράδειγμα το αμερικάνικο πολυµηχάνηµα Prochem. Το γεγονός ότι η ProClean Express είναι η μόνη εταιρεία Παγκύπρια που κατέχει αυτό το μηχάνημα είναι αδιαμφισβήτητα το μεγάλο μας προτέρημα.

Τι πλεονέκτημα έχει το μηχάνημα Prochem Performer που το καθιστά βασικό στοιχείο της επιτυχίας σας;

Το Prochem Performer είναι εξειδικευμένο μηχάνημα καθαρισμού το οποίο εξουδετερώνει λεκέδες, οσμές και απομακρύνει όλους τους ρυπογόνων μικροοργανισμούς από επιφάνειες όπως καναπέδες και στρώματα. Το μηχάνημα είναι εντελώς αυτόνομο και λειτουργεί χωρίς την ανάγκη ρεύματος και νερού από τον χώρο του πελάτη. Οι καθαρές επιφάνειες στεγνώνουν μέσα σε ελάχιστη ώρα αφήνοντάς άριστα αποτελέσματα.

Το Prochem Performer είναι εξειδικευμένο μηχάνημα καθαρισμού το οποίο εξουδετερώνει λεκέδες, οσμές και απομακρύνει όλους τους ρυπογόνων μικροοργανισμούς από επιφάνειες όπως καναπέδες και στρώματα.

Για ποιους χώρους προσφέρεται αυτό το μηχάνημα;

Το μηχάνημα είναι ιδανικό για οικιακούς / ιδιωτικούς χώρους αλλά και για επαγγελματικούς χώρους. Αρκετοί από τους σταθερούς πελάτες μας είναι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, γραφεία εταιριών καθώς και ποιο μικρές μονάδες όπως καφετέριες, εστιατόρια, μικρές επιχειρήσεις.

Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη του κοινού στην εταιρεία σας. Τι να περιμένουμε στα επόμενα χρόνια από εσάς;

Βασική αρχή της εταιρίας είναι η επαγγελματική ανέλιξη και η ανάπτυξη όσο αφορά τις πιο σύγχρονες τεχνοτροπίες. Σκοπός μας είναι περισσότερες και μεγαλύτερες μηχανές Prochem Performer στο άμεσο μέλλον για την ενίσχυση του δυναμικού μας. Στόχος μας, να είμαστε πρωτοπόροι σε Παγκύπρια βάση.