Πήραν ένα παλιό βαγόνι, το μεταμόρφωσαν σε τροχόσπιτο όνειρο

Τροχόσπιτο θαύμα: Θέλετε ένα μινιμαλιστικό βαγόνι για τον εαυτό σας; Ένα βαγόνι που διαθέτει άνεση, αλλά είναι λίγων τετραγωνικών; Για τους ταξιδιώτες που θα εξερευνήσουν τον κόσμο, χωρίς να περάσει κανένα βράδυ σε σκηνή ή ξενοδοχείο, υπάρχει λύση. Πρόκειται για το «Τhe Living Wagon», το οποίο ανήκει σε αυστριακή εταιρεία, η οποία ονομάζεται Wohnwagon.

Ο εποχούμενος «παράδεισος» δεν είναι βέβαια φτηνός και παρά το μικρό μέγεθός του η τιμή του κυμαίνεται στα 90.000 ευρώ. Φιλικό προς το περιβάλλον και με αυτάρκεια ενέργειας, το «βαγόνι» κατασκευάστηκε με ανακυκλωμένα υλικά και είναι εξοπλισμένο με ηλιακά πάνελ. Υπάρχει και τουαλέτα που διαχωρίζει τα στερεά από τα υγρά απόβλητα και στη συνέχεια τα μετατρέπει σε λίπασμα. Το νερό της βροχής συλλέγεται και ανακυκλώνεται για να γίνει πόσιμο. Το μινιμαλιστικό Wohnwagon παράγεται μαζικά αλλά μπορεί να φτιαχτεί και προσαρμοσμένο στις επιθυμίες μεμονωμένων αγοραστών.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, τα βαγόνια είναι κατάλληλα για πολλές χρήσεις, ως γραφεία, ως χώροι διαμονής αλλά ακόμα και ως καφετέριες. Διατίθενται και επεκτάσεις για τις οποίες ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς η τιμή τους ξεκινά από 40.000 ευρώ.

Τροχόσπιτο θαύμα: Ακολουθούν επτά φωτογραφίες από το ξεχωριστό βαγόνι

Εσάς πως σας φαίνεται; Θα επενδύατε τα χρήματα σας ώστε να το αγοράσετε;

Πηγή enimerotiko.gr/