Ο καθρέφτης που βλέπεις παντού δίνει αριστοκρατική πινελιά

Ο καθρέπτης που έχει ξετρελάνει το Instagram αποπνέει αριστοκρατική αισθητική.

Το φθινόπωρο δίνει σταδιακά τη θέση του στον πιο κρύο χειμώνα. Οι θερμοκρασίες ολοένα και πέφτουν η διάθεση για cocooning στο σπίτι αυξάνεται (θέλουμε, δε θέλουμε) και η ανάγκη για έναν inviting και καλαίσθητο χώρο αποτελεί πλέον πραγματικότητα.

Οι design lovers βρίσκονται συνεχώς σε αναζήτηση νέων ιδεών και έξυπνων tips, με το Instagram και το Pinterest να αποτελούν συνήθως την go-to πηγή έμπνευσης. Άλλωστε, μιλάμε για τρομερές τράπεζες φωτογραφιών κάθε είδους, με τους style fanatics να βρίσκουν ό,τι ακριβώς ψάχνουν μέσα σε λίγα λεπτά. Αρκεί να καταφεύγουν στο σωστό hashtag.

Ένα από τα αντικείμενα που τελευταία φαίνεται ότι έχει κερδίσει την προσοχή των πιο πιστών φανατικών του design είναι οι καθρέφτες, οι οποίοι, ναι μεν πάντα αποτελούσαν βασικά στοιχείο στη διακόσμηση ενός σπιτιού, τελευταία, ωστόσο, φαίνεται ότι σχεδιαστές και brands δίνουν περισσότερη προσοχή στο σχήμα του, το χρώμα, το υλικό με το οποίο είναι φτιαγμένο

Από ακανόνιστα σχήματα, έως pop αποχρώσεις και φωτεινές επιγραφές, ο καθρέφτης έχει αναδειχθεί σε statement κομμάτι του interior design.

Οι καθρέφτες που έχουν ξετρελάνει το Instagram

Βέβαια, όπως συμβαίνει με τη μόδα, έτσι και στη διακόσμηση, οι τάσεις φεύγουν και επανέρχονται. Έτσι, ένας καθρέφτης που παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές επιστρέφει για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των deco lovers. Ο λόγος για αυτόν με σκαλιστή κορνίζα, ο οποίος χαρίζει μια αριστοκρατική πινελιά στο σπίτι και αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή του σαλονιού ή -και γιατί όχι;- της κρεβατοκάμαρας.

Και αν σας φαίνεται too much για το δικό σας γούστο, μπορείτε πολύ άνετα να το προσαρμόσετε στην προσωπικότητά σας και τη διακόσμηση του σπιτιού σας, Μπορείτε να αφήσετε τον υπόλοιπο χώρο απόλυτα μινιμαλ, χωρίς επιπλέον διακοσμητικά και περιττά έπιπλα, ενώ αν στο στιλ σας ταιριάζει κάτι πιο εκκεντρικό αναζητήστε έναν σκαλιστό καθρέφτη σε αναπάντεχη απόχρωση, όπως κόκκινο ή λευκό.

Πηγή bovary.gr/