Οδηγός αγοράς για το σπίτι σας Μέρος Δ’

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την απόκτηση μιας νέας κατοικίας, την ανέγερση, αλλά και για την αναζωογόνηση του ήδη υπάρχοντα χώρου σας: Εργολαβίες, κτηματομεσιτικές εταιρείες, έπιπλα, οικιακός εξοπλισμός, είδη κήπου, φωτιστικά, εργαλεία, χρώματα, ηλεκτρολογικά και πολλά άλλα θα φτιάξουν το χώρο σας αλλά και τη διάθεση σας.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Το φθινόπωρο είναι η περίοδος όπου αναζητούμε το σπίτι μας, τον προσωπικό μας χώρο μέσα στον οποίο ηρεμούμε, δεχόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους και μέσα στον οποίο νιώθουμε θαλπωρή και ζεστασιά. Εάν ανήκετε στην κατηγορία ατόμων που έχουν πάρει την απόφαση να αποκτήσουν τον δικό τους προσωπικό χώρο ή αν θεωρείτε πως ο χώρος σας χρειάζεται μια δόση ανανέωσης τότε βρίσκεστε στη σωστή ιστοσελίδα.

Power Skip Express

Γρήγορη εξυπηρέτηση, συνέπεια και επαγγελματισμός είναι τα τρία βασικά συστατικά που χαρακτηρίζουν την εταιρεία Power Skip Express, η οποία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες για τη διαχείριση αποβλήτων, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ανακαινίσεις, καθαρισμούς και σε εργοληπτικές εργασίες με την τοποθέτηση skip σε οποιοδήποτε χώρο θέλετε. Μερικές από τις δραστηριότητες της εταιρείας είναι συλλογή και μεταφορά των αποβλήτων, η διάθεση και αξιοποίηση αποβλήτων για λογαριασμό τρίτων και η αξιοποίηση ή διάθεση αποβλήτων στους

χώρους παραγωγής σε χαμηλό κόστος. Η συνέπεια στην εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας. H Power Skip Express με πολυετή εμπειρία από το 2007, παρέχει υπηρεσίες που αφορούν την ενοικίαση κάδων αποκομιδής μπάζων, με ειδικό φορτηγό Skip Loader, όπου παρέχει 120 κάδους και 2 εξειδικευμένα φορτηγά όπως επίσης 1 φορτηγό Hook Loader και 5 κάδους τύπου Hook. Το 2019, ο Ανδρέας Ευαγόρου δημιουργεί την Power Jet Cleaning Systems, που αφορά την εξέλιξη της εταιρείας στο χώρο της καθαριότητας.

Αριστοτέλους 54, Παραλίμνι, T: 99 638054

Power Jet Cleaning System

Ο Ανδρέας Ευαγόρου, είναι ο ιδρυτής της Power Jet Cleaning Systems. Μια επιχειρηματική δραστηριότητα που αποτελείται από την Power Skip Express.

Τον Μάρτιο του 2019, η Power Skip Express επεκτάθηκε καθώς ο Ανδρέας Ευαγόρου, αποφάσισε να πρωτοπορήσει με τη δημιουργία μιας ακόμης υπηρεσίας, την Power Jet Cleaning Systems, η οποία υπηρεσία εξειδικεύεται στον τομέα των εξωτερικών καθαρισμών.

Η Power Jet Cleaning Systems, η οποία εξειδικεύεται στον καθαρισμό και στη συντήρηση εξωτερικού χώρου, είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους. Η Power Jet Cleaning Systems απευθύνεται σε ξενοδοβιομηχανίες, εργοληπτικές εταιρείες, ιδιώτες, σε βαριές & ελαφριές βιομηχανίες
καθώς και σε δήμους & κοινότητες. Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι, ξέπλυμα οροφής – κεραμιδιών, καθαρισμός και συντήρηση παιχνιδότοπων, υδροπάρκων, πεζοδρομίων και πλατειών. Καθαρισμός στο χώρο χρησιμοποιώντας την μέθοδο της υδροβολής, αφαίρεση Graffiti και μούχλας, βιολογικός καθαρισμός συνθετικού γρασιδιού, καθαρισμός και συντήρηση Deck. Επιπρόσθετα, αναλαμβάνει τακτικό καθαρισμό και συντήρηση εξωτερικού χώρου συμπεριλαμβανομένου διακοσμητικών πετρών, βοτσαλωτών και σταμπωτών δαπέδων.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αναλαμβάνει τον καθαρισμό, χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Μέλημα τους είναι να επιτυγχάνουν πάντα άριστα αποτελέσματα. Η αξιοπιστία και άμεση εξυπηρέτηση της εταιρείας σε συνδυασμό με εξειδικευμένα μηχανήματα-εξοπλισμό καθώς και το έμπειρο προσωπικό είναι τα στοιχεία που εγγυώνται άμεση εξυπηρέτηση και ποιότητα δουλειάς.

Μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας με σταθερά βήματα είναι να εμπλουτίσουν την γκάμα των υπηρεσιών τους με σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες. Προσπάθεια τους, να διατηρήσουν την Power Skip Express ως πρώτη προτίμηση στην Επαρχία Αμμοχώστου και να προωθήσουν την Power Jet στο επόμενο επίπεδο, ακολουθώντας το ρητό «η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και δίνοντας βαρύτητα στην ειλικρίνεια, άμεση εξυπηρέτηση και σωστή επαφή με τον πελάτη, φροντίζοντας πάντα να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αφού αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι».

Μακαρίου Γ,17, Δερύνεια, T: 99638054

Forklift M. Santis

Η εταιρεία Forklift M. Santis ιδρύθηκε πριν από 18 χρόνια με μοναδικό σκοπό να παρέχει βέλτιστες υπηρεσίες και λύσεις στους πελάτες της στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας έθεσε από την αρχή υψηλούς στόχους και εγγυάται ποιότητα και αξιοπιστία, διαθέτοντας ανυψωτικά μηχανήματα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Έχει δημιουργήσει εξοπλισμένα συνεργεία με ανυψωτικά μηχανήματα για την αντιμετώπιση και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος

στο χώρο του πελάτη. Επιδιώκει σε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες προσφέροντας απλόχερα τις πολύτιμες γνώσεις στον τομέα του, καλλιεργώντας φιλικές διαπροσωπικές σχέσεις.

Τ: 99 684567 F: 23 740687 Παραλίμνι misanti@cytanet.com.cy

PGS Lighting Electrical

Η εταιρεία PGS Lighting Electrical συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης και ανοδικής πορείας στην Κυπριακή αγορά. Η PGS, μέσα από τα 10 σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο, προμηθεύει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις με ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού, λαμπτήρες όλων των ειδών και μία πληθώρα ηλεκτρολογικών υλικών και εξαρτημάτων. Στην PGS Lighting Electrical μπορείτε να βρείτε φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου τα οποία εισάγονται κυρίως από Ευρώπη και διακρίνονται για την ποιότητα, την κομψότητα και τον μοντέρνα σχεδιασμό τους. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μπορεί να βοηθήσει τον πελάτη στο να επιλέξει τον κατάλληλο φωτισμό για το χώρο του και είναι σε θέση να προτείνει οικονομικές και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις για κάθε οικιστικό ή εμπορικό χώρο. Δέσμευση της εταιρείας, από το ξεκίνημα της, είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές, η συνεχής ανάπτυξη αλλά και η δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού.

Εκθεσιακός Χώρος Φωτιστικών: Λεωφόρος 1ης Απριλίου 189, Παραλίμνι, Τ: 23 819333
Κατάστημα Ηλεκτρολογικών: Λεωφόρος 1ης Απριλίου 150, Παραλίμνι, Τ: 23 822022

Miri Interior

Η εταιρεία Miri Interior είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία πάνω από 35 χρόνια υπό την διεύθυνση της Μιράντας και Μαρίας Παπαγεωργίου.

Με την βοήθεια της γνώσης, της εμπειρίας αλλά και της αγάπης για το σχεδιασμό, στο Miri Interior θα βρείτε συνολικές λύσεις για το χώρο σας, με μοναδικές και καινοτόμες ιδέες. Αναλαμβάνουν το ντύσιμο του σπιτιού σας, των ξενοδοχείων ή μιας επιχείρησης, με κάθε μορφή υφάσματος για κουρτίνες και ταπετσαρίες, παρκέ και ειδή προίκας. Επιπλέον, στο κατάστημα θα βρείτε μια προσεγμένη ποικιλία από διακοσμητικά προϊόντα, όπως κουρτίνες, blinds, wallpapers, χαλιά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σεντόνια και πολλά άλλα. Με την βοήθεια και τις συμβουλές της interior designer Μαρίας Παπαγεωργίου, όποιο και αν είναι το στυλ και η αίσθηση που θα θελήσετε να δημιουργήσετε εδώ θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Η εταιρεία προσφέρει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα εξοπλίσουν το σπίτι των ονείρων σας. Η αγάπη και το πάθος για το σχεδιασμό και την ποιότητα, την έχουν μετατρέψει σε ένα πολύ δυνατό σημείο αναφοράς στην επαρχία Αμμοχώστου.

Είναι ένας χώρος όπου κυριαρχεί το υψηλό γούστο και η απαράμιλλη αισθητική με τις Μιράντα και Μαρία Παπαγεωργίου να κρατούν τα ηνία αποδεικνύοντας μας πως μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες κάνουν μεγάλες οπτικές αλλαγές στο αποτέλεσμα. Ναυαρχίδα τους, η άψογη εξυπηρέτηση. Όλοι και όλα δουλεύουν πλέον με άξονα την ποιότητα και την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών τους. Βρίσκονται πάντα κοντά στον πελάτη με συνεχή και προσωπική επαφή.

Προσφέρουν ποιοτικές αλλά και μοναδικές συλλογές απο υφάσματα και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, και χρήση ηλεκτρονικών προγραμμάτων για παρουσίαση των ιδεών και επιλογών του πελάτη.

Η επιχείρηση στελεχώνεται από έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά λογικές πάντα τιμές.

Λεωφόρος 1ης Απριλίου 113, Παραλίμνι, Τ: 23 823480 – 99 421174, info@miriinterior.net

Macchiato Home

Στο Macchiato Home η έμπνευση πηγάζει μέσα από την αγάπη για το έπιπλο και τη διαμόρφωση χώρου αφού γνωρίζουν πως να μεταμορφώνουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους λαμβάνοντας υπόψη την άνεση, τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, τη σχέση ποιότητας και τιμής και σίγουρα το προσωπικό στυλ σε κάθε κομμάτι που ο πελάτης θα επιλέξει. Στόχος της εταιρείας είναι ο πελάτης να μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει το δικό του χώρο. Η οικογένεια του Macchiato δίνει πρόσβαση σε σας κάνοντας την επιλογή επίπλου για το σπίτι και οι ίδιοι σχεδιάζουν και συνδυάζουν πάνω στην ιδέα που εσείς θέλετε έτσι ώστε τα έπιπλα του σπιτιού σας να έχουν την δική σας ταυτότητα. Στο κατάστημα μας θα βρείτε έπιπλα σπιτιού για το σαλόνι σας, τραπεζαρίες, έπιπλα για το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο, το γραφείο καθώς και αξεσουάρ για την διακόσμηση όλων των παραπάνω χώρων. Το Macchiato Home έιναι εδώ για να σας βοηθήσει να αγοράσετε τώρα τα αγαπημένα σας έπιπλα.

Αρχαγγέλου Μιχαήλ 52, Έγκωμη, Λευκωσία, Τ: 22 752060

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news