Οδηγός αγοράς για το σπίτι σας Μέρος Γ’

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την απόκτηση μιας νέας κατοικίας, την ανέγερση, αλλά και για την αναζωογόνηση του ήδη υπάρχοντα χώρου σας: Εργολαβίες, κτηματομεσιτικές εταιρείες, έπιπλα, οικιακός εξοπλισμός, είδη κήπου, φωτιστικά, εργαλεία, χρώματα, ηλεκτρολογικά και πολλά άλλα θα φτιάξουν το χώρο σας αλλά και τη διάθεση σας.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Το φθινόπωρο είναι η περίοδος όπου αναζητούμε το σπίτι μας, τον προσωπικό μας χώρο μέσα στον οποίο ηρεμούμε, δεχόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους και μέσα στον οποίο νιώθουμε θαλπωρή και ζεστασιά. Εάν ανήκετε στην κατηγορία ατόμων που έχουν πάρει την απόφαση να αποκτήσουν τον δικό τους προσωπικό χώρο ή αν θεωρείτε πως ο χώρος σας χρειάζεται μια δόση ανανέωσης τότε βρίσκεστε στη σωστή ιστοσελίδα.

Christina Kyriakou Architect

Σχεδιάζοντας έναν δομημένο χώρο με ταυτότητα, λειτουργικότητα και σύγχρονη αισθητική!

Το γραφείο Christina Kyriakou Architect, μετρώντας πλέον 7 χρόνια λειτουργίας και δραστηριοποίησης σε όλες τις πόλεις και επαρχίες της Κύπρου, αποσκοπεί στον σχεδιασμό και τη δημιουργία μιας σύγχρονης κατοικίας η οποία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κάθε project αποτελεί μία νέα πρόκληση με βασικό γνώμονα τον σχεδιασμό της ιδανικής κατοικίας για κάθε πελάτη. Η Χριστίνα, μαζί με την ομάδα της, επιδιώκει τη δημιουργία εξατομικευμένων χώρων που βελτιώνουν κάθε πλευρά της καθημερινότητας του ανθρώπου. Έτσι, διασφαλίζεται η άριστη επικοινωνία μεταξύ αρχιτέκτονα – ιδιοκτήτη, ένα στοιχείο αναπόσπαστο από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την αποπεράτωση του έργου.

Στα στάδια του σχεδιασμού, οι επιθυμίες αλλά και οι ανάγκες του χρήστη συνυφαίνονται με την αισθητική, τη λειτουργικότητα και τις κατασκευαστικές μεθόδους. Εμπιστευόμενοι το αρχιτεκτονικό γραφείο Christina Kyriakou, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών με αρχιτέκτονα και αξιόπιστο σύμβουλο σε κάθε στάδιο, όπως πολιτικό μηχανικό, ηλεκτρολόγο και μηχανολόγο μηχανικό. Η επικοινωνία μεταξύ αρχιτέκτονα και ιδιοκτήτη διεκπεραιώνεται μέσω συναντήσεων και προσχεδίων για την σχεδίαση του κτηρίου σύμφωνα με τον τρόπο διαβίωσης του χρήστη. Αποτέλεσμα είναι η δημιουργία αρχιτεκτονικών σχεδίων και φωτορεαλιστικών απεικονήσεων του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που εκφράζουν πλήρως τις προσδοκίες του καθενός.

Συνεπώς, ο πελάτης αποκτά την απόλυτη ηρεμία και ασφάλεια, αλλά και την αυτοπεποίθηση για την σωστή και επαγγελματική ολοκλήρωση ανέγερσης της κατοικίας του.

Το σπίτι, άλλωστε, είναι το καθημερινό μας καταφύγιο – ένα σκηνικό, σχεδιασμένο να εκφράζει τον τρόπο ζωής μας.

Ευαγόρου 20, Γραφείο 4, Αραδίππου, Λάρνακα, Τ: 24 251565

Fame Kitchens

Η επιλογή της κουζίνας, είναι μια πολύπλοκη διαδικασία γι’ αυτό θα πρέπει να εμπιστευθείς τα κατάλληλα άτομα που να σου προσφέρουν αυτό ακριβώς το οποίο ζητάς.

Στην Fame Kitchens σχεδιάζονται και κατασκευάζονται κουζίνες, ερμάρια, μεσόθυρες και έπιπλα μπάνιου. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 από τον κύριο Δημήτρη Μαρτή, ο οποίος κατασκεύαζε κουζίνες και άλλες ξυλουργικές εργασίες από το 1970. Ο κύριος Δημήτρης, με το πέρασμα του χρόνου, πέρασε στα παιδιά και εγγόνια την αγάπη για το επάγγελμα του ξυλουργού, με αποτέλεσμα η εταιρεία να εξελίσσεται συνεχώς και να εφαρμόζει νέες τεχνολογίες με αποτέλεσμα την συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων. Επίσης από το 2016 η εταιρεία προχώρησε στην λειτουργία εκθεσιακού χώρου στο Παραλίμνι εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της με ιταλικές κουζίνες από τις εταιρείες LUBE CUCINE και CREO KITCHENS. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο, άνετο και όμορφο, ο οποίος διαμορφώθηκε για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.

Όλες οι κατασκευές γίνονται στο εργοστάσιο της εταιρείας, στην βιομηχανική περιοχή Φρενάρους. Η εξειδίκευση στις κατασκευές και η ευελιξία στην παραγωγή δίνει την ευκαιρία στον πελάτη να δημιουργήσει την κουζίνα που πάντα ονειρευόταν. Επίσης γίνονται και εξειδικευμένες κατασκευές βάσει των απαιτήσεων και των αναγκών των πελατών.

Αυτό που κάνει την Fame Kitchens να ξεχωρίζει εδώ και αρκετά χρόνια, είναι η αγάπη των ιδιοκτητών για τη δουλειά τους, η δημιουργία προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών τους και η αξιοπιστία που προσφέρουν σε όλα τα επίπεδα. Η άριστη τεχνική κατάρτιση, όσο και το σχεδιαστικό τμήμα, εγγυούνται το τελικό αποτέλεσμα.

Η κουζίνα, ειδικά στην εποχή μας έχει αναβαθμιστεί στο μυαλό των καταναλωτών, ως ο πλέον απαιτητικός χώρος του σπιτιού ο οποίος χρήζει μελέτης και αφοσίωσης στον σχεδιασμό, για να ικανοποιήσει τον σύγχρονο τρόπο ζωής μας. Επίσης η επιλογή τελευταίας τεχνολογίας πρώτων υλών, εγγυόνται την διάρκεια στον χρόνο, την λειτουργικότητα, και το design. Τέλος, η προσθήκη έξυπνων μηχανισμών θα προσδώσουν στην κουζίνα την πρακτικότητα και την ευχάριστη λειτουργία. Κοπιάστε λοιπόν στην Fame Kitchens να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας!

Κένεντυ 11, Φρέναρος, Τ: 23822260

Λεωφόρος 1ης Απριλίου 127, Παραλίμνι, Τ: 23 744334

Jermino Imports

Το κατάστημα Jermino Imports LTD, με μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας καλύπτει κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας σας ότι ζητάτε για το σπίτι αλλά και τη φροντίδα σας.

Η εταιρεία Jermino Imports, ιδρύθηκε στις 22 Οκτωβρίου το 2004, με έδρα το Παραλίμνι και εξειδικεύεται στη λιανική πώληση ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών. Οι δύο ιδιοκτήτες της εταιρείας, είναι ο Ζαχαρίας Ζαχαρίου και ο Γιώργος Ροτσάκης. Η μεγάλη αγάπη που είχαν για τις ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές, όσο και η πολύχρονη πείρα στο χώρο, ήταν γι ́ αυτούς τα κίνητρα για τη δημιουργία της Jermino Imports. Μέλημα τους, να εργάζονται με ζήλο για να εξυπηρετούν τον πελάτη σε κάθε του ανάγκη.

Με τις καλύτερες μάρκες της αγοράς και πάντα με τα τελευταία μοντέλα, διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, από την πιο μικρή συσκευή ως και την πιο μεγάλη, προσφέροντας επιλογές για κάθε γούστο και κάθε πορτοφόλι. Μερικά από τα brands που θα βρείτε στο κατάστημα είναι Bosch, Siemens, Pitsos, Neff, Sony, LG, Samsung, Amica, Daewoo, Midea, Matestar, Kenwood και πολλά άλλα επώνυμα προϊόντα.

Το σλόγκαν της εταιρείας είναι «Γιατί η σχέση μας δεν τελειώνει στο ταμείο», το οποίο αντιπροσωπεύει και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εφόσον συνεχίζει να προσφέρει το κάτι παραπάνω σε κάθε πελάτη και μετά από την πώληση. Με γρήγορη παράδοση και εγκατάσταση, με δανεικά προϊόντα πρώτης ανάγκης σε περίπτωση βλάβης, όπως ψυγεία και πλυντήρια, με προσωπική φροντίδα και πάντα με ζήλο για να προσφέρει. Η παρουσία τους στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών όπως διαφαίνεται είναι πολυετής και συνεχής, γεγονός που τους προσδίδει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να γνωρίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών πριν καν αυτές δημιουργηθούν. Διευρύνοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της, έχει αποκτήσει την πλήρη εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Όπλα της, η εξειδίκευση, η προσωπική επαφή με τους πελάτες, οι έξυπνες και ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Η εταιρεία Jermino Imports LTD, έχει το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών, σε όλη την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, με τη μεγαλύτερη γκάμα επώνυμων συσκευών. Με τοπική ταυτότητα και προσωπικό που μένει σταθερό στις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρείας, προσφέρει την πρώτη επιλογή σε Κύπριους και ξένους πελάτες.

Λεωφόρος Γεωργίου Γουρουνιά 163, Παραλίμνι, Τ: 23 811515

DJS Professional

Η εταιρεία Disco Jockey Suppliers, συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση επαγγελματικού ήχου και φωτισμού.

Η Disco Jockey Suppliers ιδρύθηκε το 1997 από τον κ. Ανδρέα Δημητρίου. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως Disc Jockey, ο Αντρέας είχε αντιληφθεί ότι η Κύπρος είχε ανάγκη για επαγγελματία προμηθευτή εξοπλισμού ήχου και φωτισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Η εταιρεία αναπτύχθηκε γρήγορα και έγινε κορυφαίος προμηθευτής της αγοράς αναλαμβάνοντας πολλά σημαντικά έργα σε όλη την Κύπρο. Συμβουλεύει στο σχεδιασμό καινοτόμων συστημάτων ήχου, φωτισμού αυτοματισμού και ακουστικής και διαθέτει αξιόπιστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η εταιρεία προμηθεύει ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, θέατρα, εμπορικά κέντρα και κάθε είδους καταστήματα.

Tα τελευταία χρόνια έχει ισχυροποιηθεί με μια διευρυμένη νεανική ομάδα με νέες ιδέες και ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες.

Η DJS PROFESSIONAL είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι πολλών εταιρειών παγκοσμίως γνωστών για την ποιότητά τους, όπως Martin professional, Cameo lighting, CLF lighting, Ecler audio, Coda audio, LD systems, AUREA home cinema, Ecler acoustic, Artnovion acoustic και πολλών άλλων. 

Λεωφόρος Γεώργιου Γουρουνιά 135, Παραλίμνι, Τ: 23 825564

GT Metal Designs – Tsiakkourmas

Η εταιρεία G.T. Metal Designs – Tsiakkourmas, ασχολείται με τη κατασκευή και εγκατάσταση μεταλλικών κατασκευών, βασιζόμενη σε τρεις βασικές αρχές, την έγκαιρη και συνεπή παράδοση των έργων, την επαγγελματική τους εξυπηρέτηση και αξιοπιστία. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, αφορούν την κοπή και επεξεργασία λαμαρινών, την κατασκευή μεταλλικών κατασκευών, όλων των ειδών και τη τοποθέτηση στο χώρο σας. Φιλοσοφία της είναι η συνεχής εξέλιξη, ώστε να προσφέρει στον πελάτη ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες του, για τη μελέτη, επίβλεψη, ανέγερση και κατασκευή ενός έργου. Να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα, στις καλύτερες τιμές με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Το προσωπικό της G.T. Metal Designs – Tsiakkourmas, φροντίζουν να επιμορφώνονται, να ενημερώνονται

και να προσφέρουν υπηρεσίες, βασιζόμενες στις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευαστικής βιομηχανίας. Επιδιώκουν στη συνεχή τους εξέλιξη στο τομέα των μεταλλικών κατασκευών, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Καταρράκτη, Παραλίμνι, 5281, T: 99 050 301

GC Materials

Η εταιρεία GC Materials, ασχολείται με το εμπόριο γυψοσανίδων και δομικών υλικών. Ακολουθώντας τις σύγχρονες και καινοτόμες τάσεις στο τομέα της δόμησης, παρέχοντας αξιοπιστία και άμεση εξυπηρέτηση. Προσφέρουν μια δέσμη υπηρεσιών που αφορούν το γενικό εμπόριο δομικών υλικών και γυψοσανίδων, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, όπως καταστήματα, ξενοδοχεία, αίθουσες, γραφεία εταιρειών και άλλα πολλά. Βασικό μέλημα, προτεραιότητα και δέσμευση της εταιρείας είναι να προσφέρουν υπηρεσίες άριστης ποιότητας με αντοχή στο χρόνο και η υλοποίηση του κάθε έργου στο συμφωνημένο χρόνο παράδοσης.

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 163, Δερύνεια, Τ: 23 730222 – 99314420 – 99445282

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news