Οδηγός αγοράς για το σπίτι σας Μέρος Β’

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την απόκτηση μιας νέας κατοικίας, την ανέγερση, αλλά και για την αναζωογόνηση του ήδη υπάρχοντα χώρου σας: Εργολαβίες, κτηματομεσιτικές εταιρείες, έπιπλα, οικιακός εξοπλισμός, είδη κήπου, φωτιστικά, εργαλεία, χρώματα, ηλεκτρολογικά και πολλά άλλα θα φτιάξουν το χώρο σας αλλά και τη διάθεση σας.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Το φθινόπωρο είναι η περίοδος όπου αναζητούμε το σπίτι μας, τον προσωπικό μας χώρο μέσα στον οποίο ηρεμούμε, δεχόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους και μέσα στον οποίο νιώθουμε θαλπωρή και ζεστασιά. Εάν ανήκετε στην κατηγορία ατόμων που έχουν πάρει την απόφαση να αποκτήσουν τον δικό τους προσωπικό χώρο ή αν θεωρείτε πως ο χώρος σας χρειάζεται μια δόση ανανέωσης τότε βρίσκεστε στη σωστή ιστοσελίδα.

Αρχιτεκτονικό Γραφείο Ζαννέτος Οικονόμου και Συνεργάτες

Αποστολή του αρχιτεκτονικού γραφείου Ζαννέτος Οικονόμου και Συνεργάτες, είναι να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να συμβάλλουν στην προώθηση της αρχιτεκτονικής αναλαμβάνοντας έργα υψηλών προσδοκιών και απαιτήσεων.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο ιδρύθηκε το 2006 από τον αρχιτέκτονα Ζαννέτο Οικονόμου, με έδρα το Παραλίμνι. Πρωταρχικός του στόχος, είναι να παρέχει ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές υπηρεσίες, βασισμένες στη σύγχρονη αισθητική, με σεβασμό στο δομημένο και το φυσικό περιβάλλον.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που είναι πιθανόν να επηρεάσουν την κατασκευή ενός έργου, εκπονούνται μελέτες που εστιάζουν στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο παρέχει υπηρεσίες που αφορούν αρχιτεκτονικές μελέτες και επιβλέψεις κατασκευών για διάφορους τύπους εργών. Αναλυτικότερα και επιγραμματικά, το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Ζαννέτος Οικονόμου και Συνεργάτες, παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν στην ανάπτυξη γης, στην αρχιτεκτονική έρευνα για δυνατότητα ανάπτυξης γης, δημιουργία κτιριολογικού προγράμματος με συναντήσεις με πελάτες και συνεργάτες τους, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, εξασφάλιση πολεοδομικής και οικοδομικής άδειας σε συνεργασία με μηχανικούς άλλων ειδικοτήτων, και αρχιτεκτονική επίβλεψη και διαχείριση οικοδομικών συμβολαίων σε συνεργασία με μηχανικούς άλλων ειδικοτήτων.

Βασικές αρχές του αρχιτεκτονικού γραφείου, είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η αρμονική ένταξη στην περιοχή σχεδιασμού, η προσαρμογή στην οικονομική δυνατότητα των πελατών, η τήρηση βασικών αρχών βιοκλιματικού σχεδιασμού, η λειτουργικότητα και η κατάλληλη και αποδεκτή με βάση δεδομένα, αισθητική προσέγγιση. Η ανάλυση και δημιουργία του κτιριολογικού προγράμματος και η αρχιτεκτονική προσέγγιση για οποιοδήποτε έργο, προκύπτει από συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων με τους πελάτες.

Οι άριστα καταρτισμένοι και δημιουργικοί επαγγελματίες του γραφείου, κάνουν τις ιδέες σας πραγματικότητα. Δεσμεύονται να παρέχουν μια υπηρεσία που δεν παρέχει μόνο αυτό που ζητά ο πελάτης αρχικά, αλλά να ταιριάζει με την ουσία των αναγκών του. Με προσεκτικό σχεδιασμό και ανάλυση σε κάθε σημείο της διαδικασίας σχεδιασμού, διασφαλίζουν ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θα αντέξει στο χρόνο. Ο κάθε πελάτης αξίζει την ατομική προσοχή και συνεργασία μαζί του για να δημιουργήσει το τέλειο σχέδιο, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός προσαρμόζεται στα διαφοροποιημένα δεδομένα που προκύπτουν κάθε φορά.

Η συνεχής προσπάθεια, είναι να βελτιώνονται ως επαγγελματίες. Να ενημερώνονται γενικώς σε ότι τους αφορά, να προσαρμόζονται κάθε φορά με τα δεδομένα που προκύπτουν και να συνεισφέρουν στη δημιουργία, ενός καλύτερα δομημένου τόπου.

Λεωφόρος 1ης Απριλίου 42, Παραλίμνι, Τ: 23 811944

Sweet Home Estates

Η Sweet Home Estates μέσω του έμπειρου προσωπικού της, προσφέρεις εξειδικευμένες υπηρεσίες και παρέχει συμβουλές για επενδύσεισ σε γη, σχεδιασμό, ανάπτυξη και διαχείριση.

Είναι ίσως η μοναδική στην επαρχίας μας, που καλύπτει όλο το φάσμα υπηρεσιών στον κλάδο, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως διαμεσολάβηση σε πωλήσεις και ενοικιάσεις, τουριστικές ενοικιάσεις, διαχείριση έργων ανάπτυξης γης, εργολαβίες, διαχείριση ακινήτων και διαχείριση χαρτοφυλακίων ακινήτων.

Η εταιρεία βασίζεται στην τεχνογνωσία και τις επαγγελματικές δεξιότητες των δύο βασικών ανθρώπων της, του Θανάση Αθανασίου και του Φώτη Ιωάννου, οι οποίοι μετράνε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην τοπική αγορά ακινήτων.

Ο Θανάσης Αθανασίου Assoc- RICS, σύμβουλος ακινήτων και οικονομολόγος, ενεργός Διευθύνων Συνέταιρος της Sweet Home Es- tates που ασχολείται με πωλήσεις και μάρκετινγκ, συμβουλευτικά σε επενδύσεις σε ακίνητα, διαχείριση & ανάπτυξη ακινήτων.

Ο Φώτης Ιωάννου MRICS, εκτιμητής ακινήτων, είναι ο ιδρυτής και συνέταιρος με ενεργό ρόλο στον όμιλο εταιρειών Sweet Home Estates με πρακτική εμπειρία σε διάφορες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία όπως εκτιμήσεις, επενδύσεις σε ακίνητα, διαχείριση και ανάπτυξη έργων/ακινήτων και πολλά άλλα.

Η εταιρεία έχει πελάτες τόσο από τοπική αγορά, όσο από πολλές ξένες αγορές. Διαθέτει γνώσεις και εμπειρία, ώστε να βοηθήσει πωλητές και αγοραστές για την προώθηση/εξεύρεση του ακινήτου, την διαπραγμάτευση, αλλά και σε όλα τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Επιπρόσθετα, η εταιρεία διαθέτει ιστορικό πρακτικής εμπειρίας σε επενδυτές ακινήτων προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για διαχείριση των επενδύσεων με σκοπό το κέρδος ή απόδοση ενοίκων.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα εργαλεία και συστήματα για την διαχείριση πελατών και προώθηση ακίνητων.

H Sweet Home Estates συνεχίζει να ανταποκρίνεται με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και ευελιξία, για τις υπηρεσίες που ζητούνται και η εταιρεία προσφέρει.

Χειμάρας 5, Παραλίμνι, T: 23 744131 Sales Line: 77 772027

Βάκλας Skip

Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, η εταιρεία Βάκλας Skip, αναλαμβάνει τη μεταφορά και τη κατάλληλη διάθεση στερεών αποβλήτων όπως είναι τα κλαδέματα, μπάζα, απόβλητα από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις, ξύλα, ανάμεικτα απόβλητα, πλαστικά και άλλα, με τη χρήση skip, σε αδειοδοτημένες μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων. Η εταιρεία, ακολουθεί όλες τις απαιτήσεις της σχετικής νομοθεσίας και διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την μεταφορά και διάθεση όλων των παραπάνω κατηγοριών στερεών αποβλήτων. Αντιμετωπίζουν με επαγγελματισμό όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν, διασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με άμεση εξυπηρέτηση και αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας εξιδεικευμένα μηχανήματα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Η ικανοποίηση και η αποδοτική συνεργασία, θα αποτελεί πάντα βασικό στόχο της εταιρείας, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες.

Περικλή 5, Παραλίμνι, 5282 Παραλίμνι, T: 99 185868

Bagno Designs

Η ιστορία της Bagno Designs, ξεκινάει από το 1992. Η εταιρεία αρχικώς εμπορευόταν μόνο είδη υγιεινής και κεραμικά ενώ ταυτόχρονα εμπλούτιζε την γκάμα της με εξειδικευμένα δομικά υλικά.

Οι εισαγωγές κεραμικών εκείνη την εποχή θεωρούνταν είδος πολυτελείας και αυτά που διατέθονταν στην αγορά ήταν ως επί το πλείστων Β ή Γ διαλογής και μάλιστα πωλούνταν σε πολύ ψηλές τιμές σε σύγκριση με τα μωσαϊκά μάρμαρα που ήταν το κυρίαρχο προϊόν. Ήταν η πρώτη εταιρεία στον τομέα της, με πολλές καινοτομίες που αφορούσαν προϊόντα, εφαρμογές οικονομικών υλικών, σεμινάρια και άλλα. Η Bagno Designs, αποτελούσε η πρώτη εταιρία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, που προώθησε στην αγορά τη χρήση εξιδεικευμένων προϊόντων. Τα πρώτα εμπορεύματα της εταιρείας είχαν εισαχθεί από την Ισπανία μετά από πρωτοβουλία του ιδρυτή της εταιρείας, Θεόδωρου Πυρίλλη. Στην συνέχεια ακολούθησαν εισαγωγές από την Ιταλία, Ελλάδα, Γερμανία και Αγγλία.

Σήμερα, στη Bagno Designs θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε νιπτήρες όλων τον ειδών (επικαθήμενους, υποκαθήμενους κ.α.), γούρνες, mixers κουζίνας, μπανιέρες, accessories μπάνιου (χαρτοθήκες, κρεμάστρες, καθρέπτες κ.α.) και τουαλέτες. Επιπλέον, θα βρείτε μια γκάμα προϊόντων από μπιντέδες, ντουζιέρες όλων τον διαστάσεων και σχημάτων, καμπίνες (πόρτες) μπάνιου & ντουζιέρας, τζακούζι, σάουνες, πορσελάνες, κεραμικά μικρών και μεγάλων διαστάσεων (και σε στιλ παρκέ), ψηφίδες για όλους τους χώρους (πισίνες, μπάνια και κουζίνες), γόμμες εφαρμογής και αρμούς.

Η Bagno Designs, επισυνάπτει συμφωνίες αποκλειστικής συνεργασίας με Ιταλικές, Ισπανικές εταιρείες και με εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, Filkeram
Johnson. Η συμφωνία με την εταιρεία ελληνικών συμφερόντων Filkeram Johnson, αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς έδωσε το δικαίωμα στην εταιρεία να ειδικευτεί στα υλικά επενδύσεων πισίνων και βιομηχανικών δαπέδων.

Ιδιωτικές μετρήσεις καταδεικνύουν την Bagno Designs πρώτη σε πωλήσεις σε Παγκύπρια βάση σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων. Επιλέγουν τα καλύτερα προϊόντα για τον προσωπικό σας χώρο, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας, για ποιότητα και υψηλή αισθητική. Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει η συλλογή τους, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Λεωφόρος 1ης Απριλίου 223, Παραλίμνι, T: 23 827200

Bianca Minides Interior Architect

Η Bianca Minides γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και έχοντας την κατάρτιση και την αγάπη για δημιουργία, ίδρυσε το γραφείο της το 2018 στην Αγία Νάπα, όπου ασχολείται με την Αρχιτεκτονική Εσωτερικού χώρου & Διακόσμησης. Απώτερος στόχος του γραφείου είναι η σωστή διαχείριση και η μέγιστη δημιουργικότητα στις δυνατότητες κάθε έργου. Η καλύτερη εξυπηρέτηση και η ορθή καθοδήγηση των πελατών είναι αυτό που την χαρακτηρίζει. Πλεονεκτήματα ενός Interior Architect είναι η εμπειρία και η τεχνογνωσία των κατασκευαστικών λεπτομερειών που απαιτούνται σε μια ανακαίνιση ή και νέα οικοδομή πριν το τελικό αποτέλεσμα. Για την Bianca κάθε έργο και κάθε πελάτης είναι μοναδικός και αυτό φαίνεται στην διαφορετικότητα των έργων της. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι συμβουλευτικές υπηρεσίες διακόσμησης, υπηρεσίες σχεδιασμού, διαρρύθμισης και γενικής διάταξης, 3D ρεαλιστικές εικόνες, υπηρεσίες concept & design και υπηρεσίες γενικής διαχείρισης. Κάθε project αποτελεί μία ξεχωριστή προσωπική υπόθεση για την Bianca, η οποία υπόθεση προϋποθέτει απόλυτη αφοσίωση, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την ολοκλήρωση της υλοποίησης της και καταλήγει σε προσωπική υπερηφάνεια για το τελικό αποτέλεσμα.

Δημοκρατίας 21, Αγία Νάπα, Τ: 96 353084

Centralumin

Με 35 χρονιά εμπειρίας, η εταιρία Centralumin εξειδικεύεται σε ποικίλες κατασκευές με πρώτη ύλη τα προφίλ αλουμίνιου Muskita. Κατασκευάζουν όλων των ειδών πόρτες και παράθυρα, αντικουνουπικά συστήματα, θωρακισμένες πόρτες, κάγκελα, καγκελόπορτες, σίτες, περιφράξεις, πέργολες, στέγαστρα, σκιάσεις, επενδύσεις, διαχωριστικά, διακοσμητικές custom κατασκευές αλλά και άλλες ειδικές κατασκευές. Προσφέρονται και εξειδικευμένα προϊόντα όπως τα υαλοπετάσματα και θερμομονωτικά συστήματα για την μέγιστη ενεργειακή απόδοση του κάθε κτηρίου. Όλα τα συστήματα αλουμινίου παράγονται μετά
από συνεχείς ελέγχους ποιότητας, πληρούν αυστηρές προδιαγραφές και συνοδεύονται από διεθνείς πιστοποιήσεις. Αυτό αποτελεί και την εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Η καλύτερη καθοδήγηση και εξυπηρέτηση των πελατών είναι ο στόχος για την επιτυχία της εταιρείας. Η εταιρεία εξυπηρετεί Παγκύπρια οικιστικά, εμπορικά και ξενοδοχειακά έργα. Η Centralumin στελεχώνεται από ανθρώπους που διαθέτουν πείρα και άριστη τεχνογνωσία
και προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και αισθητική βάση των αναγκών σας. Οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη, αποτελεί πρόκληση για τους ίδιους. Με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία, αλλά και με σειρά σημαντικών πιστοποιήσεων, είναι σε θέση να αναλάβουν έργα που απαντούν σε κάθε αρχιτεκτονική πρόκληση.

Αλικαρνασσού 7, Παραλίμνι, T: 99 625186

ΘΗΛΕΝ Ηλιακά Συστήματα

Η εταιρεία ΘΗΛΕΝ, η ειδικός πλέον στα πρωτοποριακά ηλιακά συστήματα, μας δείχνει το δρόμο για να απολαμβάνουμε ολόχρονα και οικολογικά ζεστό νερό χρήσης.

Η κατασκευαστική εταιρεία Θηλεν ακολουθεί μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της κατασκευής ηλιακών συστημάτων που ξεκινά από το 1968. Δημιουργήθηκε το 1983 και το 1988 εξελίχθηκε από ένα εκ των σημερινών ιδιοκτητών της, τον Αντώνη Αντωνίου και το 2003 τον άλλο ιδιοκτήτη της τον Χαράλαμπο Χρήστου. Η μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία της και οι συνεχής επενδύσεις σε υψηλή τεχνολογία, ανέβασαν τον πήχη ποιότητας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εξάπλωση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε Παγκύπριο επίπεδο. Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001. Επιπλέον, είναι η πρώτη εταιρία στην Κύπρο που απέκτησε πιστοποιητικό Solar Keymark (EN12975:2006) για οικογένεια συλλεκτών.

Η εταιρεία κατασκευάζει ηλιακά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, κυλίνδρους ζεστού νερού από 50 λίτρα μέχρι 1000 λίτρα εξολοκλήρου χάλκινοι, πλαίσια με απορροφητή ενιαίας επιφάνειας το οποίο είναι ένα ειδικό, με επικάλυψη μέταλλο, που λειτουργεί ως πυρήνας για του θερμικούς ηλιακούς συλλέκτες.

Επιπλέον, μετασχηματίζει αποτελεσματικά την ηλιακή ενέργεια σε θερμότητα και προστατεύει συγχρόνως το συλλέκτη από τις ενεργειακές απώλειες. Αυτή η συσσωρευμένη θερμότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για θέρμανση, ζεστό νερό ή θερμικό εξαερισμό.

Τα ηλιακά συστήματα Θηλεν κατασκευάζονται στη Κύπρο με άριστης ποιότητας υλικά και σύγχρονες τεχνικές συναρμολόγησης. Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλιακών συστημάτων στην Κύπρο ενίσχυσε τη θέση του στην Ευρωπαϊκή αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας επενδύοντας σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα με υψηλά πρότυπα συστήματα ηλιακής θερμικής παραγωγής.

Η ποιότητα κατασκευής, ο σύγχρονος εξοπλισμός παραγωγής, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και οι διεθνείς πιστοποιήσεις εγγυούνται την ανωτερότητα των συστημάτων τους. Η οικολογική συνείδηση, η εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων, η υψηλή απόδοση και η αυτονομία αποτελούν μόνο κάποιους απ’ τους στόχους που επιτυγχάνονται. Πάντα έχοντας υπόψη τις ανάγκες των σημερινών καταναλωτών, διατηρούν τα προϊόντα σε λογικές τιμές, έτσι ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε ζεστό νερό χρήσης, θέρμανσης και ψύξης χώρου καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, οικονομικά και οικολογικά.

Αγίου Παντελεήμονα 24, Παραλίμνι, Τ: 23 742100 F: 23 742102
E: info@thylensolar.com

Venere Group

Το Venere Group έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις και ιδέες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες αλλαγές συνδυάζοντας τη λειτουργία και το σχεδιασμό με μεράκι σε ένα καινούργιο τρόπο ζωής.

Στον εκθεσιακό χώρο της Venere Group, θα βρείτε επιλογές από επώνυμα έπιπλα, κουζίνες, ερμάρια, πόρτες όπως επίσης πίνακες και αξεσουάρ διακόσμησης για κάθε γούστο. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε ως ένα μικρό κατάστημα από τον Πέτρο Χρυσταλλένο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Εδώ και χρόνια, η διεύθυνση έχει περάσει στα χέρια των επόμενων γενιών και η εταιρεία ολοένα και μεγαλώνει. Σήμερα πέραν του μεγάλου εκθεσιακού χώρου που θα βρεις στην 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, έρχεται και ένας δεύτερος εκθεσιακός χώρος στην Λάρνακα. Μέσα από την τεράστια συλλογή που διαθέτει το Venere Group μπορείτε να επιλέξετε ποιοτικά αντικείμενα για την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Με τα νέα τους οικονομικά πακέτα μπορούν να ανανεώσουν το χώρο σας ιδανικά, με το δικό σας στιλ σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές τους. Η ιδέα είναι να προμηθεύουν και να παρέχουν έπιπλα πολυτελείας, καθώς και να προσφέρουν προσιτές και ευέλικτες λύσεις. Οι συνεργασίες της εταιρείας, με πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες από Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία και Ελλάδα την καθιστούν ως μία από τις πιο αξιόλογες εταιρείες στην επαρχία μας.

Το Venere Group με τον επαγγελματισμό και την πολύχρονη εμπειρία του, στην κατασκευή και δημιουργία επίπλου, σας υπόσχεται ότι θα ανανεώσει το χώρο σας εξολοκλήρου στα μέτρα σας. Ο σχεδιασμός και η καινοτομία ως προς τη μορφή, την τεχνολογία και τον τύπο των επίπλων είναι βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας. Τα έργα της εταιρείας, αφορούν κατοικίες έως και επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων πολυκατοικιών, σοφίτες και βίλες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό (Ντουμπάι, Αίγυπτος, Τυνησία, Νορβηγία, Αγγλία και Ελλάδα).

Η στενή συνεργασία που διατηρούν με διεθνούς φήμης σχεδιαστές και αρχιτέκτονες στον χώρο επίπλων κουζίνας, καθιστικού, κρεβατοκάμαρας και μεσόθυρων αλλά και η εντατική έρευνα που κάνουν αποτελούν τα κύρια αίτια επιτυχίας τους. Στα καταστήματα Venere θα βρείτε ολοκληρωμένες συλλογές σε μοντέρνα και κλασική γραμμή επίπλων και επίπλων κουζίνας που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και προϋπολογισμούς.

Λεωφόρος 1ης Απριλίου Λεωφόρος 170, Παραλίμνι, T: 23 811626

Γρηγόρη Αυξεντίου 25, Λάρνακα, Τ: 24 258595

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news