Οδηγός αγοράς για το σπίτι σας Μέρος Α’

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την απόκτηση μιας νέας κατοικίας, την ανέγερση, αλλά και για την αναζωογόνηση του ήδη υπάρχοντα χώρου σας: Εργολαβίες, κτηματομεσιτικές εταιρείες, έπιπλα, οικιακός εξοπλισμός, είδη κήπου, φωτιστικά, εργαλεία, χρώματα, ηλεκτρολογικά και πολλά άλλα θα φτιάξουν το χώρο σας αλλά και τη διάθεση σας.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Το φθινόπωρο είναι η περίοδος όπου αναζητούμε το σπίτι μας, τον προσωπικό μας χώρο μέσα στον οποίο ηρεμούμε, δεχόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους και μέσα στον οποίο νιώθουμε θαλπωρή και ζεστασιά. Εάν ανήκετε στην κατηγορία ατόμων που έχουν πάρει την απόφαση να αποκτήσουν τον δικό τους προσωπικό χώρο ή αν θεωρείτε πως ο χώρος σας χρειάζεται μια δόση ανανέωσης τότε βρίσκεστε στη σωστή ιστοσελίδα.

GC Scaffolding Services

Κύριο έργο της εταιρίας G&C από το 2008, είναι η ενοικίαση και τοποθέτηση μεταλλικών σκαλωσιών υψηλής ποιότητας, τηρώντας όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη ασφάλεια. Πέραν από τις σκαλωσιές η εταιρία προσφέρει περιφράξεις εργοταξίων, κώνους απόρριψης και γαλβανισμένα προϊόντα. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας G & C, δίνει αξιόπιστες και άμεσες λύσεις στην τοποθέτηση των μεταλλικών σκαλωσιών, χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα, όπως μεταξύ άλλων, H – Frame, Ring Lock και Aluminium H – Frame. Μέχρι και σήμερα η εταιρία G&C έχει πετύχει, έχει οικοδομήσει μεγάλες κτιριακές κατασκευές, πολύπλοκα και ιδιόμορφα έργα. Με τη συμμετοχή του έμπειρου προσωπικού της, να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης κτιριακής κατασκευής. Επεκτείνονται καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών σε ύλες και προϊόντα που διευκολύνουν την κατασκευή κτιριακών μονάδων. Μεγάλη γκάμα προϊόντων και νέων υπηρεσιών εντάσσονται συνεχώς στην εταιρεία, έπειτα από σοβαρή μελέτη, διασφαλίζοντας έτσι την άψογη ποιότητα. Η ασφαλής και η άμεση εξυπηρέτηση αποτελεί αυτοσκοπό της εταιρείας.

Αρχιεπ. Μακαρίου ΙΙΙ 163, Δερύνεια, Τ: 23 730222 – 99314420 – 99 445282

F. Filippou Construction

H εταιρεία F. FILIPPOU CONSTRUCTION, ιδρύθηκε το 2020 και εδρεύει στο χωριό Βρυσούλες. Παρέχει οικοδομικές εργασίες, σε ότι αφορά τον κατασκευαστικό τομέα “εργολαβίες κατοικιών”, όπως κατασκευή, αναδόμηση, ανέγερση, επανέγερση και αναπαλαίωση οικοδομής. Η πολυετής προηγούμενη εμπειρία του ιδιοκτήτη της στο χώρο, αφορούσε το κίνητρο για τη δημιουργία της εταιρείας αυτής. Η υπευθυνότητα, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία, είναι τα βασικά στοιχεία της εταιρείας. Το Α και το Ω, είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιοτική εργασία που παραδίδεται. Το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, αναλαμβάνει με συνέπεια από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο έργο, πάντα με αίσθημα επαγγελματισμού, ώστε να παραδώσουν ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. “Κάθε πρόβλημα έχει πολλές λύσεις, αλλά μία είναι η ιδανική”. Στόχος της εταιρείας F. FILIPPOU CONSTRUCTION, είναι να ανακαλύψουν αυτή τη μία, ιδανική λύση, που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, τηρώντας τις αυστηρές επαγγελματικές προδιαγραφές, εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα. 

Γιαννάκη Τζιοβάνη 105, 8, Βρυσούλες, Τ: 99 939403

G.I.M. Climatizer

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, η εταιρεία G.I.M Climatizer σκοπό έχει να προβάλει τη σωστή, ποιοτική και αποτελεσματική δουλειά της.

Η εταιρεία G.I.M Climatizer βρίσκεται στο χώρο των μηχανολογικών εγκαταστάσεων και της ενέργειας εδώ και 18 χρόνια, από το 2003, με πληθώρα σχετικών έργων. Η εταιρεία εδρεύει στο Παραλίμνι και ιδιοκτήτες της είναι ο Γιώργος Χατζηπροδρόμου και ο Μάριος Μιχαήλ.

Εκτός από τις ολοκληρωμένες μηχανολογικές υπηρεσίες σε κτήρια κατοικιών, η G.I.M Climatizer αναλαμβάνει επίσης κτήρια επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλα. Αντιπροσωπεύει κατασκευαστές κολοσσούς στο χώρο και διαθέτει έμπειρο προσωπικό και καταρτισμένους μηχανικούς, καθώς και σχετικό τμήμα συντήρησης.

Αξιοπιστία, είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την εταιρεία και όλους όσους εργάζονται σε αυτήν. Έχει καταφέρει να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών της, με την ποιότητα των εργασιών και με τη χρήση των αξιόπιστων και πλέον σύγχρονων υλικών στην αγορά. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στον τομέα του κλιματισμού, εξαερισμού, αεραγωγού χοανών κουζίνας, κεντρικής θέρμανσης, πυρόσβεσης, παθητικής πυροπροστασίας, ζεστών νερών χρήσης και κρύων, αποχετεύσεων, επεξεργασίας νερού και στο BMS, δηλαδή στο Building Management System. Η άριστη ποιότητα κατασκευής που οφείλεται στην άρτια κατάρτιση του προσωπικού στον τομέα των μηχανολογικών εγκαταστάσεων, σε συνάρτηση με τον επαγγελματισμό και την αίσθηση ευθύνης που διακατέχουν την διοίκηση της εταιρίας, η G.I.M Climatizer κατάφερε να εδραιωθεί, αναπτυχθεί και να είναι σε θέση να δώσει λύσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, εκτός από την πώληση μπορεί να αναλάβει, τη μελέτη, την εγκατάσταση και το σέρβις των εγκαταστάσεων. Προσφέρουν γρήγορη εξυπηρέτηση για όλους τους τύπους κλιματισμού και θέρμανσης. Λειτουργούν με γνώμονα τα πιο σύγχρονα δεδομένα. Έχονταςτη τεχνογνωσία και την εμπειρία, βρίσκονται πάντα δίπλα στους συντελεστές του έργου, ώστε να συμβάλλουν στην ομαλή ροή και εξέλιξη αυτού. Η πολυετής εμπειρία τους, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν, μπορούν να εγγυηθούν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 54, Παραλίμνι, Τ: 23 811770

Forsos Electric

Η εταιρεία Forsos για πάνω από 50 χρόνια εξοπλίζει τα νοικοκυριά με αξιόπιστες και ποιοτικές ηλεκτρικές συσκευές. Είναι μια ντόπια και οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1967 και αφορά το πρώτο όνομα στην πώληση ηλεκτρικών συσκευών και συσκευών κουζίνας. Η εταιρεία Forsos σήμερα είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής κορυφαίων παγκοσμίως μαρκών, όπως NEFF, BOSCH, SHARP, SIEMENS, TCL, LG, FISSLER, PANASONIC και HOOVER. Η εταιρεία έχει ως στόχο, την ικανοποίηση των πελατών της, μέσω της διάθεσης των ποιοτικών της προϊόντων, των υπηρεσιών υποστήριξης μετά την πώληση καθώς και της αφοσίωσης στη στενή και προσεκτική παρακολούθηση των αναγκών του σύγχρονου νοικοκυριού. Στο κατάστημα Forsos μπορείτε να έχετε τον πλήρη εξοπλισμό του σπιτιού σας, από εντοιχιζόμενες συσκευές κουζίνας όπως φούρνους, εστίες, απορροφητήρες, ψηγεία και πλυντήρια, επίσης τηλεοράσεις και ηλεκτρικές σκούπες, αλλά και συσκευές προσωπικής φροντίδας όπως είναι τα σίδερα μαλλιών, οι ξυριστικές μηχανές, οι κουρευτικές, μηχανές, μηχανές αποτρίχωσης και πολλά άλλα, είναι όσα θα βρείτε. Η πολυετής εμπειρία και η συνεχής επιτυχημένη πορεία των υπεύθυνων της εταιρείας Forsos, τους βοηθά να γνωρίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρουν το καλύτερο γι ́αυτούς.

Λεωφόρος 1ης Απριλίου 175, Παραλίμνι, Τ: 23 820922

DIMCO

Η εταιρεία φωτισμού Dimco έχει ιδρυθεί το 1966 έχοντας ως βασική δραστηριότητα την προμήθεια των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και ιδιωτών με ηλεκτρολογικό υλικό.

Εν τη γενέσει της, η εταιρεία παρουσιάζει ένα ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα το οποίο εν τέλει διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η DIMCO εδραιώνεται στην αγορά και πέραν του Ηλεκτρολογικού Υλικού εισάγει και εμπορεύεται φωτιστικά είδη, επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεων της το οποίο πλέον αριθμεί δέκα καταστήματα Παγκύπρια, δημιουργεί Τμήμα Έργων με στόχο να προσφέρει ένα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και αναβαθμίζει την ποιότητα εξυπηρέτησης της παρέχοντας την δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών. Στην επαρχία Αμμοχώστου η εταιρεία διαθέτει 2 πλήρως ανακαινισμένα Showrooms με ειδίκευση τόσο στον φωτισμό όσο και στο Ηλεκτρολογικό υλικό μέσω του καταστήματος WIRE SMART ELECTRICAL. Από το 2017, η εταιρεία εμπορεύεται και ηλεκτρονικά μέσω του www. dimco.eu. Η ψηφιακή παρουσία της εταιρείας σε συνδυασμό με την δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών δημιούργησε νέα δεδομένα για την DIMCO, αφού το ηλεκτρονικό τους κατάστημα αποτελεί για τους πλείστους πελάτες την πρώτη επαφή με τα προϊόντα αλλά και κατ’ επέκταση με την εταιρεία, καταγράφοντας παράλληλα ένα σημαντικό όγκο πωλήσεων ο οποίος αυξάνεται συνεχώς χρόνο με τον χρόνο. Ως μια εταιρεία που συνεχώς θέλει να εξελίσσεται, ο ερχομός της υγειονομικής κρίσης ήχησε ως καμπανάκι για περαιτέρω αναβάθμιση του ηλεκτρονικού τομέα. Με μεθοδευμένες κινήσεις προχώρησαν άμεσα σε επανασχεδιασμό του ηλεκτρονικού τους καταστήματος με σκοπό το προσδόκιμο σε νέα εργαλεία αλλά και επιλογές στους πελάτες της καθιστώντας την ιστοσελίδα πιο φιλική προς τον επισκέπτη. Η πανδημία έχει διαφοροποιήσει ξεκάθαρα την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών της εταιρείας και αυτό ενισχύεται κυρίως από το ενδιαφέρον που εκφράζεται διαδικτυακά γύρω από διάφορα ζητήματα που απασχολούν το πελατολόγιο της.

Ως DIMCO, έχουν ως πλάνο να αναβαθμίσουν περαιτέρω τα ψηφιακά τους εργαλεία με σκοπό να προσφέρουν στον πελάτη πιο εξελιγμένες μεθόδους εξυπηρέτησης.

Άλλωστε τα 55 και πλέον χρόνια πορείας στην αγορά του φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού δεν τους αφήνουν άλλα περιθώρια παρά να συνεχίσουν στον δρόμο της εξέλιξης αφουγκραζόμενοι πάντοτε τις ανάγκες των καταναλωτών αλλά και τους νόμους που επιβάλλει το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

WIRE SMART ELECTRICAL: Γεωργίου Γουρουνιά 119, Παραλίμνι, Τ: 23 731030

DIMCO LIGHTING: Γεωργίου Γουρουνιά 124, Παραλίμνι, Τ: 23 731030

Caliber

Το όνομα Caliber εκφράζει μια εταιρεία σύγχρονη, δυναμική και με ικανότητες, που προσδίδουν ως στόχο τη συνεχή ανοδική της πορεία.

Τα τελευταία χρόνια η Caliber κατάφερε να ξεχωρίσει και στον τομέα υπηρεσιών της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και διακόσμησης.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Σάββας Κυριάκου, επαγγελματίας διακοσμητής, με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και με πάθος στο να μεταμορφώνει ένα χώρο από αυτό που είναι, σε αυτό που μπορεί πραγματικά να γίνει, δίνοντας την αίσθηση και την ενέργεια που θα πρέπει να έχει. Με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, η Caliber καλύπτει και στηρίζει τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την απαρχή μιας μελλοντικής συνεργασίας μαζί του.

Αναφέρονται σε συνεργασία και όχι μόνο πελατειακή σχέση, γιατί πιστεύουν στην ουσία της σχέσης αυτής που είναι το κτίσιμο ενός καλού προϊόντος για το κοινό όφελος. Η εταιρεία Caliber προσφέρει τις υπηρεσίες της με βάση το τρίπτυχο διαφοροποίηση-value for money-υποστήριξη, ακολουθώντας έτσι μία πελατοκεντρική προσέγγιση η οποία φέρει θετικό αντίκτυπο από και προς τους πελάτες της. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, εγγυάται ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και συμβουλευτικής για το χώρο σας. Παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού που σχετίζονται με οποιοδήποτε εσωτερικό
έργο με μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει να είναι: αρχιτεκτονικά σχέδια, τρισδιάστατη μοντελοποίηση, διαμορφώσεις επίπλων, χωροταξικός σχεδιασμός (νέα κατασκευή ή αναδιαμόρφωση), διαβουλεύσεις χρώματος, φινίρισμα και επιλογή εξαρτημάτων, σχεδιασμός επίπλων και διαβούλευση λειτουργίας και ροής. Μπορεί ταυτόχρονα να αναλάβει την συνολική διαχείριση των έργων από τον σχεδιασμό έως την υλοποίηση, συμπεριλαμβάνοντας την επιλογή των υλικών καθώς και την ανάθεση, την εποπτεία, όπως και τον έλεγχο των εργασιών προκειμένου να παραδίδονται στον χρόνο, το κόστος, αλλά και την ποιότητα που έχει συμφωνηθεί.

Όπως κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Caliber, παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες με απώτερο σκοπό να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της και να μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα, την ευέλικτη εξυπηρέτηση και την προσωπική σχέση είναι οι βασικοί άξονες της εταιρικής της φιλοσοφίας που κρατάνε στην εταιρεία Caliber.

Τάσου Μάρκου 10Α, Παραλίμνι, Τ: 23744200

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news