Οδηγός αγοράς για το σπίτι σας Μέρος Ε’

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την απόκτηση μιας νέας κατοικίας, την ανέγερση, αλλά και για την αναζωογόνηση του ήδη υπάρχοντα χώρου σας: Εργολαβίες, κτηματομεσιτικές εταιρείες, έπιπλα, οικιακός εξοπλισμός, είδη κήπου, φωτιστικά, εργαλεία, χρώματα, ηλεκτρολογικά και πολλά άλλα θα φτιάξουν το χώρο σας αλλά και τη διάθεση σας.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Το φθινόπωρο είναι η περίοδος όπου αναζητούμε το σπίτι μας, τον προσωπικό μας χώρο μέσα στον οποίο ηρεμούμε, δεχόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους και μέσα στον οποίο νιώθουμε θαλπωρή και ζεστασιά. Εάν ανήκετε στην κατηγορία ατόμων που έχουν πάρει την απόφαση να αποκτήσουν τον δικό τους προσωπικό χώρο ή αν θεωρείτε πως ο χώρος σας χρειάζεται μια δόση ανανέωσης τότε βρίσκεστε στη σωστή ιστοσελίδα.

Γ+Σ Νικολέττου Αρχιτέκτονες – Πολιτικοί Μηχανικοί

Στο γραφείο Γ&Σ Νικολέττου, επικρατεί η λογική της ομάδας με κοινούς στόχους, τη δημιουργικότητα και τις νέες ιδέες.

Το γραφείο Γ&Σ Νικολεττου Αρχιτέκτονες – Πολιτικοί Μηχανικοί EΠΕ βρίσκεται στο Παραλίμνι και ιδρύθηκε το 2000 από την Στάλω Νικολέττου, Αρχιτέκτονα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τον Γιώργο Νικολέττο – Πολιτικό Μηχανικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Το γραφείο απαρτίζεται από μια ομάδα από αρχιτέκτονες, μηχανικούς και σχεδιαστές. Αναλαμβάνει διάφορα είδη έργων, όπως ιδιωτικές κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών και διαμερισμάτων, εμπορικούς χώρους, γραφεία και ανακαινίσεις.

Βασικοί παράμετροι που ακολουθούν για το σχεδιασμό των έργων που αναλαμβάνουν, η λειτουργικότητα, η αισθητική ικανοποιητική προσέγγιση και η ένταξη στο περιβάλλον και εναρμόνιση με το κλίμα του τόπου (χρήση υλικών που να προσαρμόζονται και να έχουν αντοχή στις καιρικές συνθήκες – αξιοποίηση προσανατολισμού). Επιπρόσθετα, η εναρμόνιση με τους κανονισμούς και τη νομοθεσία και ο οικονομικός προϋπολογισμός του ιδιοκτήτη – χρήστη του προτεινομένου χώρου.

Ιδιαίτερη σημασία, αποτελεί ο χρήστης του κάθε χώρου. Εξετάζουν προσεκτικά τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του και επιδιώκουν την ενεργό του συμμετοχή στην όλη διαδικασία του σχεδιασμού. Η δουλειά τους χαρακτηρίζεται από ένα παιχνίδισμα όγκων, με καμπύλες και ευθείες γραμμές δίνοντας το αίσθημα της κίνησης και με τη χρήση χρωμάτων δημιουργείται ο σκιασμός των όγκων κάτω από το δυνατό μεσογειακό ήλιο. Συνεπώς στόχος τους, είναι να δημιουργούν κτίρια που να ξεφεύγουν από την ταμπέλλα του «μοντέρνου» ή «κλασσικού» και την ταξινόμηση τους με μια συγκεκριμένη ονομασία αλλά να εκφράζουν και να ικανοποιούν τον κάθε χρήστη και παράλληλα την ομάδα του γραφείου Γ&Σ Νικολέττου, ως μελετητές.

Λεωφόρος 1ης Απριλίου 23, Παραλίμνι, Τ: 23 741425

ΝΕΒΙΣΟ Σκυρόδεμα

Η ΝΕΒΙΣΟ σκυρόδεμα είναι μια από τις πιο δυναμικές και ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα του σκυροδέματος.

Η εταιρεία ΝΕΒΙΣΟ, ιδρύθηκε το 1973, από τους Λευτέρης Σούττος, Κωνσταντής Νέος και Κώστας Βίττης. Με την πάροδο των χρόνων η εταιρεία έχει περάσει στη δεύτερη γενιά. Σημερινοί μέτοχοι της εταιρείας είναι οι Μάρκος Ζουβάνης, Παναγιώτης Σούττος, Αντώνης Ζουβάνης και Γεώργιος Ασπροκούριος.

Η εταιρεία παρουσιάζει μια θαυμάσια εξελικτική πορεία και έχει καθιερωθεί στο χώρο, σαν η εταιρεία με την μεγαλύτερη αξιοπιστία, συνέπεια και επαγγελματισμό. Σαν επακόλουθο κατέχει σήμερα και το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και ευχαριστεί τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που τους περιβάλλει. Η επιτυχία της εταιρείας, οφείλεται στη συνεχή προσπάθεια μαζί με τους συνεργάτες και συμβούλους τους, για την παραγωγή του καλύτερου προϊόντος, με την εφαρμογή διεθνών προτύπωνόπως το Ε.Ν 206, ΙSO 9001-2008, 0HSAS 18001-2007. Επίσης, οφείλεται στην αξιοπιστία, στον επαγγελματισμό και τη σωστή εξυπηρέτηση που προσφέρεται στους πελάτες.

Η εταιρεία πέραν του σκυροδέματος, προσφέρει ελαφρομπετόν. Επίσης διαθέτει σουβά με δήλωση συμμόρφωσης C.E. βάσει του Ευρωπαϊκού προτύπου E.N. 998/1.. Ένα νέο προϊόν είναι το πολυστερονομπετόν. Χρησιμοποιείται για θερμομόνωση ταρατσών και ικανοποιεί απόλυτα τους όρους για έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου. Το εν λόγω έχει πιστοποιηθεί από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας με μέσο όρο θερμικής Αγωγιμότητας 0.070. Η ΝΕΒΙΣΟ, διαθέτει εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου. Εξασφαλίζει την καλή και σταθερή ποιότητα με τη βοήθεια του συνεργάτη της πολιτικού μηχανικού, διενεργούνται καθημερινές δοκιμές καθώς και ποιοτικοί ελέγχοι του τελικού προϊόντος. Συνεργάζονται επίσης, με εξωτερικά εργαστήρια τα οποία εκτελούν για λογαριασμό της εταιρείας, εξειδικευμένες μετρήσεις, ιδιαίτερα στις εισερχόμενες πρώτες ύλες. Με βάση τα αποτελέσματα γίνεται σωστή επιλογή της πρώτης ύλης, όπου η πρώτη ύλη πρέπει να τηρεί τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού προτύπου Ε.Ν. 12620. Μερικά από τα αξιόλογα έργα της ΝΕΒΙΣΟ, είναι η εκκλησία Αγ. Δημητρίου, τα δημαρχεία Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας, το γήπεδο Τάσου Μάρκου, τη λεωφόρο 1ης Απριλίου, το Κεντρικό Αποχετευτικό Σύστημα Παραλιμνίου – Αγίας Νάπας, τη Συνεργατική Παραλιμνίου και μια πλειάδα Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων.

Η ΝΕΒΙΣΟ με αρκετά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του σκυροδέματος, παρέχει την καλύτερη ποιότητα στο χώρο σας για όλες σας τις ανάγκες, μικρές και μεγάλες.

 

Αγίου Νεκταρίου 45, Παραλίμνι, Τ: 23 821572 – 23 821573

Stelios Koullapis & Sons

Η εταιρεία STELIOS KOULLAPIS & SONS δραστηριοποιείται από το 1995 και ειδικεύεται στις πωλήσεις και ενοικιάσεις όλων των ειδών οικοδομικών μηχανημάτων. Επίσης η εταιρεία ασχολείται με υπηρεσίες Skip, παντός είδους χωματουργικές εργασίες, μεταφορές υλικών, εκσκαφές, ασφαλτοστρώσεις, καθαριότητες και άλλα. Απευθύνεται σε εταιρείες ή ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των κατασκευών ή των ανακαινίσεων. Με γνώμονα τη συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα, το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και την πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνει την αποπεράτωση κάθε είδους απαιτητικού έργου. Η φιλοσοφία τους, είναι η εξυπηρέτηση των συνεργατών τους και η άψογη εκτέλεση-παράδοση του έργου, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια. Η εταιρεία STELIOS KOULLAPIS & SONS, με την πολυετή της δραστηριότητα, έχει να επιδείξει σημαντικό έργο. Με τον ιδιόκτητο εξοπλισμό και την εμπειρία τους, στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους εργολαβία. Η επιχείρηση στελεχώνεται από έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, το οποίο ακολουθεί το τρίπτυχο, ασφάλεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμός.

Βιομηχανική Περιοχή Δερύνειας, Δαιδάλου 8, Δερύνεια, Τ: 23 811620, – 23 821718 – 99 637150

SMT Interhome

Πρόκειται για μια εταιρεία που προσφέρει ότι έχει σχέση με το σπίτι, από την αρχή της οικοδόμησης μέχρι το σήμερα που ζει ο πελάτης μέσα στο σπίτι. Στο Interhome θα βρείτε μια ιδιαίτερα ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη του σπιτιού σας, όπως διάφορα είδη πατωμάτων, κεραμικών, επενδύσεις τοίχου εσωτερικά και εξωτερικά, επενδύσεις μπάνιων και είδη υγιεινής. Eπιπρόσθετα, στο τμήμα ξυλείας υπάρχουν όλων των ειδών πατώματων deck, ξύλα για πέργολες και περιφράξεις, γυψοσανίδες, καθώς και μεγάλη γκάμα μελαμίνων για ερμάρια. Στο τμήμα DIY μπορείτε να βρείτε είδη επιπλοποιίας και είδη κήπου και στο χρωματοπωλείο, υπάρχουν brands διεθνούς φήμης.

 Λεωφόρος 1ης Απριλίου 154, Παραλίμνι, Τ: 23 820610

&more by PGS

Διακοσμήστε το χώρο σας με πρωτότυπα και μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα από το &more. Η PGS στην πιο «more» εκδοχή της, επιλέγει και βάζει τη
δική της πινελιά στη διαμόρφωση του προσωπικού σας χώρου και προτείνει ξεχωριστά αντικείμενα, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις σε ό,τι αφορά την εσωτερική διακόσμηση. Επισκεφθείτε το &more και δείτε από κοντά την ανανεωμένη συλλογή σε μοντέρνα επιτραπέζια και επιτοίχια διακοσμητικά, εντυπωσιακές μινιατούρες, κομψά αγαλματίδια, ιδιαίτερους βιβλιοστάτες και κομψά κηροπήγια, καθρέπτες, βάζα, μικροέπιπλα, κεραμικά κασπώ, είδη σερβιρίσματος και άλλα. Δώστε άλλο αέρα στη διακόσμηση του σπιτιού σας επιλέγοντας κλασικά, μοντέρνα ή και ρετρό αντικείμενα. Ανακαλύψτε μέσα από την πλούσια γκάμα του &more το δώρο που ψάχνατε για να χαρίσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. &more…γιατί όταν πρόκειται για επιλογές, όλοι πάντα θέλουμε…more.

Λεωφόρος 1ης Απριλίου 189, Παραλίμνι, Τ: 23 819333

Petra House Interiors

Το Petra House Interiors διανύει μια μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και σήμερα είναι σε θέση να προσφέρει
μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών και προϊόντων. Οι επιλογές που σας προτείνονται βρίσκονται πάντα σε αρμονία με το στυλ και το ύφος που επιθυμείτε να προσδώσετε σε κάθε σημείο του χώρου σας. Πραγματοποιείται μελέτη για την αποτύπωση του χώρου σας, με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και παρουσιάζονται σε τρισδιάστατες (3D), απόλυτα ρεαλιστικές εικόνες. Επιπρόσθετα, στο Petra House Interiors θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από χαλιά, κουρτίνες, ταπετσαρίες, blinds, ξύλινα και πλαστικά δάπεδα, συνθετικό γρασίδι και πολλά άλλα. Πρωταρχικοί στόχοι της εταιρείας, είναι η προσφορά άριστης ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές και η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών. Η προσέγγιση ενός άριστου αποτελέσματος ανακαίνισης και διακόσμησης γι ́αυτό και αναλαμβάνει όχι μόνο τη διακόσμηση αλλά και την μελέτη και τον σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου που επιθυμείτε να διαμορφώσετε. Με αυτό τον τρόπο δίνει στους πελάτες του Petra House Interiors τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους και να διαμορφώσουν το σπίτι των ονείρων τους.

Λεωφόρος Ελευθερίας 11, Δερύνεια, T: 23 828444 – 99 832418

Sap Security Systems

Η ασφάλεια του σπιτιού και του επαγγελματικού μας χώρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα για όλους. Έχοντας αυτό υπόψη και με γνώμονα ότι
η ασφάλεια μας, πλήττεται σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ο Σίμος Ψαράς δημιούργησε την Sap Security Systems πριν από μερικά χρόνια. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η SAP είναι η παροχή και εγκατάσταση επαγγελματικών συστημάτων ασφαλείας όπως είναι το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας, συστήματα συναγερμού, fire alarm και access control. Επίσης η εταιρεία όλο και εξελίσσετε προσφέροντας νέες υπηρεσίες όπως το 24/7 Monitoring και υπηρεσίες 24/7 Patrol , εάν απουσιάζετε από το σπίτι σας και προκύψει κάτι ανησυχητικό θα ενημερωθείτε άμεσα στο κινητό από την 24ωρη υπεύθυνη ομάδα παρακολούθησης. Απευθύνεται σε διάφορες επιχειρήσεις, οικίες, γραφεία, αποθήκες και σε άλλα πολλά. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων δίνει την ευκαιρία στον πελάτη να επιλέξει μετά από παρουσίαση, τα συστήματα της δικής του αρεσκείας και τιμής. Η Sap Security Systems, εξακολουθεί να βαδίζει παράλληλα με την παγκόσμια εξέλιξη της τεχνολογίας στα συστήματα ασφάλειας και ολοένα να διευρύνει την γκάμα προϊόντων της, έχοντας ως στόχο την αξιόπιστη προστασία, ασφάλεια και επιτυχία των πελατών της. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στηρίζεται σε γερές βάσεις θέτοντας μακροχρόνιους στόχους. 

Λεωφόρος 1ης Απριλίου 94, Παραλίμνι, Τ: 99 577 424

MZ Clean & Go

Δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του καθαρισμού από το 1998 και παρουσιάζει έντονους ρυθμούς ανάπτυξης, λόγω των υψηλών ποιοτικών επιπέδων υπηρεσιών που προσφέρει, για την κάλυψη κάθε ανάγκης τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα MZ CLEAN & GO του Ζαννέτου Πρίγκη και Μιχάλη Παπέττα, χρησιμοποιώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό, παρέχουν τις αρτιότερες υπηρεσίες καθαρισμού, όπως βιολογικό καθαρισμό, καθαρισμό ξενοδοχειακών μονάδων και καθαρισμό κατοικιών, νεόκτιστων κατοικιών και συνθετικών γρασιδιών. Διαθέτοντας εμπειρία, εξειδίκευση και επαγγελματισμό, το συνεργείο, εξασφαλίζει την καθαριότητα και υγιεινή της κατοικίας σας, άμεσα και αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας τα ανάλογα μηχανήματα και ειδικά προϊόντα καθαρισμού. Συγκεκριμένα το συνεργείο καθαρισμού, αναλαμβάνει τα τζάμια, τα χαλιά, τις κουρτίνες, τις τέντες, το πάτωμα και τις ταπετσαρίες επίπλων τόσο μιας κατοικίας, όσο και ξενοδοχειακών μονάδων.

Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων, στοχεύει στην αφαίρεση των λεκέδων αλλά και επιδιώκει να εξαλείψει ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς, εξασφαλίζοντας την ασφαλέστερη και απόλυτη υγιεινή. Με την χρήση οικολογικών και αντιαλλεργικών προϊόντων ALLERG – STOP, απολυμαίνονται τα στρώματα κρεβατιών, καναπέδων και χαλιών, δραστικά, αποτελεσματικά και άμεσα. Στόχος της εταιρείας MZ CLEAN & GO, είναι η εξυπηρέτηση αλλά και η ικανοποίηση των πελατών μέσα από την ταχύτητα, την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται. Η εταιρεία με την πολυετή εμπειρία 22 χρόνων στον τομέα παροχής υπηρεσιών καθαρισμού, αποτελεί την εγγύηση της. Κύριο όραμα της, είναι να κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και να απλωθεί σε όλη την Κύπρο.

Τηλ.: 99 598425 – 99 436401

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news