Λονδίνο: Η τουλίπα 900 ποδιών λαμβάνει έγκριση

Αν και ο δήμαρχος του Λονδίνου προσπάθησε να ακυρώσει αυτό το έργο, η τουλίπα αρνείται να πεθάνει και φαίνεται ότι θα ανθίσει πάνω από το βρετανικό καπιτώλιο σύντομα.

Ο Υπουργός Στέγασης του Ηνωμένου Βασιλείου πρόκειται να εγκρίνει το έργο, να ξεπεράσει τον δήμαρχο και να εγκαινιάσει αυτό που μπορεί να είναι το επόμενο μεγάλο αξιοθέατο του Λονδίνου.

Σίγουρα ο λεπτός πύργος 300 μέτρων θα επηρεάσει τον ορίζοντα της πόλης. Ανεβαίνοντας σε ένα τεράστιο γυάλινο παρατηρητήριο, το “The Tulip” θα διαθέτει επίσης γυάλινους λοβούς που κινούνται σαν γόνδολα, δημιουργώντας επική θέα της πόλης από κάτω. Υπόσχεται μια μεγάλη οικονομική απόδοση από τον τουρισμό, και επίσης τη δημιουργία πάνω από 1.000 θέσεων εργασίας.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο παρακάτω και μάθετε περισσότερα στο TheTulip.com.

Πηγή TheTulip.com

«Η τουλίπα έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει επισκέπτες από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και από όλο τον κόσμο στο ανατολικό σύμπλεγμα της πόλης και στο Culture Mile. Μια πολυδιάστατη εμπειρία στα 300 μέτρα ύψος, που συνδυάζει τον εκπληκτικό σχεδιασμό με την εκπληκτική θέα. »

Πηγή TheTulip.com

«Η τουλίπα είναι στο πνεύμα του Λονδίνου ως προοδευτική πόλη που σκέφτεται μπροστά. Το τελευταίο σε μια μακρά παράδοση των ορόσημων του Λονδίνου. Και μια δήλωση εμπιστοσύνης στο μέλλον ».

Πηγή TheTulip.com
Πηγή TheTulip.com
Πηγή TheTulip.com
Πηγή TheTulip.com
Πηγή TheTulip.com

Πηγή mossandfog.com

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news