Θα έμενες σε μια υποθαλάσσια βίλα έξω από το Dubai;

Μπορεί να σου ακούγεται τρελό, αλλά πρόκειται για μια μαγευτική βίλα με την καλύτερη θέα της θαλάσσιας ζωής. Απλά η τιμή της δεν είναι για όλο τον κόσμο…

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε 40 υποθαλάσσιες βίλες με τοίχους από παχύ γυαλί, κατασκευάζονται στα ανοιχτά του Dubai από την Floating Seahorse Signature Edition.

Βρίσκονται στην Καρδιά της Ευρώπης (έτσι ονομάζεται το resort, Heart of Europe) το οποίο αποτελείται από 6 τεχνητά νησιά. Πρόσβαση έχει κανείς μόνο με πλοίο, ελικόπτερο ή υδροπλάνο.

Σχεδιασμένη για οικογένειες, κάθε βίλα των 371 τετραγωνικών μέτρων, αντλεί έμπνευση από την αρχιτεκτονική κουλτούρα των Εμίρηδων και μπορεί να φιλοξενήσει 8 ενήλικες και 8 παιδιά.

Με την παράδοση να αναμένεται μέσα στο 2018, οι μοναδικές αυτές ιδιοκτησίες των τριών ορόφων, διαθέτουν δύο ορόφους πάνω (με χώρους ψυχαγωγίας) και έναν όροφο κάτω από το νερό.

Παρότι η θέα πάνω από το νερό, προς το Dubai, είναι ούτως ή άλλως συγκλονιστική, η θέα κάτω από το νερό είναι απόλυτα καθηλωτική!

Το υποθαλάσσιο επίπεδο διαθέτει ένα δωμάτιο ψυχαγωγίας και δύο σουίτες με θέα τους κήπους από τα κοράλια και τα φύκια και επισκέπτες από την θαλάσσια ζωή του Dubai.

Είναι ότι πιο κοντινό με το να μένεις σε ενυδρείο, ενώ τα σπίτια θα φιλοξενήσουν και ιππόκαμπους, που μπορούν να ζήσουν και να αναπαραχθούν στο φυσικό τους περιβάλλον στον Αραβικό Κόλπο.

Όσον αφορά την τιμή; Αυτή είναι λίγο παραπάνω από 2 έως 2,7 εκατομμύρια δολάρια!

Στο πέδιλο της κατασκευής η εταιρεία θα δημιουργήσει ένα τεχνητό οικοσύστημα, ώστε οι τυχεροί ιδιοκτήτες να έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον κήπο με τα κοράλλια που αναφέραμε προηγουμένως!

Οι φωτογραφίες με τα κοράλλια είναι από το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε το project μέσω υπολογιστή, ενώ όλες οι υπόλοιπες είναι αληθινές φωτογραφίες από τις πρώτες βίλες που δεν έχουν ακόμα δοθεί για αγορά και χρήση.

Πηγή decoration.gr/