Η tattoo artist που καλύπτει ουλές και σημάδια με υπέροχα σχέδια

Είναι γνωστή με το όνομα Ngoc στα social media και σκοπός της είναι να δώσει αυτοπεποίθηση και χαρά στους πελάτες της που δεν νιώθουν καλά με τις ουλές που έχουν στο σώμα τους. «Πιστεύω πώς ένα όμορφο τατουάζ θα μπορέσει να νικήσει κάθε ανασφάλεια που νιώθει κάποιος για τα σημάδια που έχει στο σώμα του» σημειώνει η tattoo artist στο Bored Panda. 

Κάθε ουλή πάνω στο ανθρώπινο σώμα έχει μια ιστορία και αυτό έγινε πηγή έμπνευσης για την Ngoc. Είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά, οι εμπειρίες της ζωής μας μάς αφήνουν σημάδια. Κι ενώ τα εσωτερικά είναι συνήθως πιο βαθιά, τα εξωτερικά τα οποία παίρνουν τη μορφή ουλής και μένουν για πάντα στο δέρμα μας, έχουν κι αυτά τη δική τους ιστορία. H tattoo artist Νgoc θέλει να δώσει χαρά σε όσους νιώθουν ανασφάλεια με τις ουλές τους και το καταφέρνει!

Τραύματα από την παιδική ηλικία, σημάδια γέννησης, απομεινάρια χειρουργικών επεμβάσεων, μια αλλόκοτη διαδοχή γεγονότων που οδήγησε σε ένα χτύπημα είναι μερικά από τα πιο συχνά περιστατικά που συναντά η Νgoc. Tα υπέροχα σχέδιά της βρίσκονται στο προφίλ της στο Instagram και τραβούν την προσοχή. 

Για κάποιους τα τατουάζ είναι μία τάση της μόδας, υπάρχουν όμως και άλλοι που τα κάνουν για να καλύψουν μία ατέλεια του σώματός τους. Ουλές και σημάδια από ατυχήματα και εγχειρήσεις μετατρέπονται σε φανταστικά έργα τέχνης που κρύβουν πίσω τους μια ολόκληρη ιστορία.

https://www.instagram.com/p/BYU7kDZAtXb/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BYNYurfASDp/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B4dFxEFhuKV/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B48-SKIBb2D/?utm_source=ig_embed

Πηγή bovary.gr/