Η Power Services είναι δίπλα σας και διατηρεί το χώρο σας… πεντακαθαρό!

Καλύπτοντας ανάγκες εταιρειών αλλά και ιδιωτών, η Power Services εδώ και χρόνια κρατά την πρωτιά και βρίσκει τις λύσεις για εσάς. Χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός. Αυτά σε συνδυασμό με το καταρτισμένο προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό ο πελάτης μένει πάντα ικανοποιημένος.

Η εταιρεία Power Services με ιδιοκτήτη τον Αντρέα Ευαγόρου αποτελείται από τις εξής υπηρεσίες: Power Skip & Hook, Power Jet Cleaning System, Power Drain & CCTV, Pigeons Off «χωρίζοντας» έτσι τις υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Αρχικά ξεκίνησε το 2007 με την Power Skip & Hook, η οποία, εξειδικεύεται στην ενοικίαση κάδων αποκομιδής μπάζων. Έκτοτε η πορεία ήταν μόνο ανοδική. Σήμερα έχει στο δυναμικό της μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, συγκεκριμένα 120 κάδους, 2 εξειδικευμένα φορτηγά όπως επίσης 1 φορτηγό Hook Loader και 5 κάδους τύπου Hook, προσφέροντας υπηρεσίες για τη διαχείριση αποβλήτων. ∆ραστηριότητες στις οποίες εξειδικεύεται η υπηρεσία είναι συλλογή και μεταφορά των αποβλήτων, η διάθεση και αξιοποίηση αποβλήτων για λογαριασμό τρίτων και η αξιοποίηση ή διάθεση αποβλήτων στους χώρους παραγωγής. Η υπηρεσία είναι στη διάθεση σας κατά τη διάρκεια ανακαινίσεων, καθαρισμούς χώρων αλλά και σε εργοληπτικές εργασίες με την τοποθέτηση κάδων skip στο χώρο σας.

Η Power Jet Cleaning από το 2012 εξειδικεύεται στον καθαρισμό εξωτερικού χώρου. Με όλες τις υπερσύγχρονες τεχνοτροπίες, αναλαμβάνει τακτικό καθαρισμό και περιποίηση κεραμικών, τεχνιτών και άλλων δαπέδων σε υπαίθριους χώρους καθώς, ξέπλυμα ταρατσών για απομόνωση και αφαίρεση Graffiti και μούχλας. Το άρτιο αποτέλεσμα είναι συνδυασμός του λεπτομερούς καθαρισμού από το καταρτισμένο προσωπικό, μαζί με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της υπηρεσίας. Η Power Jet Cleaning System έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πελάτων όπως μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εργοληπτικές εταιρείες, ιδιώτες, σε βαριές και ελαφριές βιομηχανίες καθώς και δήμους – κοινότητες.


Η υπηρεσία Power Drain & CCTV αναλαμβάνει αποφράξεις υδρορροών και αποχετεύσεων καθώς και τον καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων. Με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που διαθέτει, γίνεται ενδοσκοπικός έλεγχος των υδρορροών και των αποχετεύσεων, εντοπίζοντας με ακρίβεια που είναι φραγμένη η σωλήνα και που υπάρχει υδρορροή με αποτέλεσμα την επιτυχή απόφραξη. Το προσωπικό της Power Drain & CCTV είναι οι πλέον αρμόδιοι και στην επισκευή σωληνώσεων χωρίς αποξήλωση πατωμάτων και γκρέμισμα τοίχων, με τη χρήση εποξικής ρητίνης και liner.

Τελευταία υπηρεσία στο δυναμικό της Power Services είναι η Pigeons Off. Το καταρτισμένο προσωπικό της υπηρεσίας, πλένει και καθαρίζει οροφές από τα υπολείμματα περιστεριών με τη χρήση της υδροβολής. Επίσης, η υπηρεσία καθαρίζει εις βάθος φωτοβολταϊκά τα οποία είναι εγκατεστημένα σε ταράτσες σπιτιών και διαμερισμάτων, καταστημάτων, ξενοδοχείων και άλλων επαγγελματικών χώρων καθώς επίσης εγκαθιστά μεταλλικό πλέγμα γύρο από τα φωτοβολταϊκά επιτυγχάνοντας κάθε φορά την απώθηση των περιστεριών με επιτυχία. Επιπρόσθετα, η Pigeons Off δημιουργεί μεταλλικές κατασκευές με ειδικό δίχτυ για την επιτυχή απώθηση των περιστεριών.

Χάρη στην άμεση εξυπηρέτηση, τη σωστή επαφή με τον πελάτη και την αξιοπιστία η Power Services και οι υπηρεσίες που διαθέτει – Power Skip & Hook, Power Jet Clean- ing System, Power Drain & CCTV και Pigeons Off – προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον πελάτη της. ∆ιατηρώντας συνέπεια στην εξυπηρέτηση πελατών καθώς και ανταγωνιστικές τιμές, η Power Services παραμένει εδώ και χρόνια πρώτη στην επιλογή των πελατών.

Μακαρίου Γ, 17, 5380, Δερύνεια Τ: 99 638054, 23 833833