Η νέα τάση στο interior design θέλει αυτά τα φυτά να εισβάλουν στο σπίτι

Έχουμε πει πολλές φορές ότι η διακόσμηση και το interior design παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε έναν χώρο, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι το σπίτι μας.

Τα έπιπλα αλλά και τα deco items που επιλέγουμε είναι αυτά που δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον, το κάνουν cozy, όμορφο και προσθέτουν το προσωπικό μας στοιχείο σε αυτό.

Παίρνουμε έμπνευση από λογαριασμούς στο Instagram που ασχολούνται με το home décor και μας δίνουν υπέροχες ιδέες για να ανανεώσουμε τον χώρο μας.

Τελευταία βλέπουμε παντού μια νέα τάση στη διακόσμηση, που θα φέρει χρώμα και ζωή στους εσωτερικούς χώρους.

Η νέα τάση, λοιπόν, επιτάσσει φυτά εσωτερικού χώρου, όμως ένα πολύ συγκεκριμένο είδος που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο έξω. Αυτά είναι τα αναρριχητικά φυτά.

Μπορεί τα φυτά μέσα στο σπίτι να μην είναι κάτι νέο, ωστόσο, αυτή η ιδιαίτερη κατηγορία σίγουρα δίνει περισσότερο design και προκαλεί αίσθηση.

Ο κισσός, το κλήμα και άλλα είναι μερικά από τα φυτά που έχουν κατακλύσει το Instagram.

Τα πιο stylish σπίτια προσθέτουν στον χώρο τους, στο σαλόνι και όχι μόνο, γλάστρες με αναρριχητικά φυτά. Τα τοποθετούν σε κάποιο ύψος, όπως πάνω σε βιβλιοθήκες ή ράφια ή ακόμη και κρεμαστά στον τοίχο ή από το ταβάνι.

Μάλιστα, πολλοί επιλέγουν να δημιουργήσουν ένα κήπο μέσα στο σπίτι τους, σαν garden room προσθέτοντας γλάστρες με κάθε λογής φυτά.

Τα φυτά με την αναρριχώμενη ιδιότητά τους απλώνουν τα φύλλα τους στον τοίχο ή κρέμονται, δημιουργώντας μια μίνιμαλ αισθητική και δίνοντας natural vibes στον χώρο. Είναι πανέμορφα, ντιζαϊνάτα και ταιριάζουν απόλυτα σε boho σπίτια.

Πηγή bovary.gr/